... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
Bojsi5
Autor témy
Auto: F30 335i
Kraj: Prešovský

zima a EML ?

Pondelok, 18. Januára 2016, 18:32

nazdar nazdar!!
mohlo niečo primrznúť tak, že sa rozsvietila kontrolka elektroniky motora EML a auto ledva šlo? po pár metroch to zhaslo a auto šlo normálne až na tempomat, ten sa nedal vôbec zapnúť... až po vypnutí a opätovnom naštartovaní... stalo sa mi to pred mesiacom a dnes zas E46 328
ešte doplním, že najprv bliklo ASC keď som sa pohýnal ale to kvôli preklzu motor bol studený, čerstvo po štarte
E30 320i coupé (92kW) - ex
E36 320i coupé (m52) - ex
E46 328Ci - ex
Obrázok
F30 335i
Obrázok

Lukas64
Auto: BMW 330D
Kraj: Prešovský

Re: zima a EML ?

Sobota, 6. Februára 2016, 12:35

Bojsi5 napísal:
nazdar nazdar!!
mohlo niečo primrznúť tak, že sa rozsvietila kontrolka elektroniky motora EML a auto ledva šlo? po pár metroch to zhaslo a auto šlo normálne až na tempomat, ten sa nedal vôbec zapnúť... až po vypnutí a opätovnom naštartovaní... stalo sa mi to pred mesiacom a dnes zas E46 328
ešte doplním, že najprv bliklo ASC keď som sa pohýnal ale to kvôli preklzu motor bol studený, čerstvo po štarte

diag...

Užívateľov profilový obrázok
januar
Auto: e90 320i
Kraj: Bratislavský

Re: zima a EML ?

Sobota, 6. Februára 2016, 14:10

to iste sa stalo mne. Auto normalne nastartovalo islo normalne a po prejdeni par km sa my blikala kontrolka EML a auto uz nereagovalo na plyn az zhaslo. Po vybraty a źnovu zasunutiu kluca problem zmizol.
Ak ano tak to ma skrtiaca klapka na starosti. Bud ju skus vycistit, co v mojom pripade vôbec nepomohlo alebo kup novu klapku ako ja a budes mat pokoj. Mne frci takto jeden rok zatial a ziadny problem sa my nevyskytol.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných