... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, SmartBastard

reklamne predmety bmwklub.sk

Padre777
Autor témy
Auto: Bmw x5 e53 3,0i
Kraj: Nitriansky

chybove hlasenie x5 E53 3,0i

Sobota, 30. Januára 2016, 16:44

cavte chalani mam taky problem auto ide uplne normalne ziaden problem len svietila mi chyba motora napojil som to na pocitac a pise mi ze zaznam sekundarniho vzduchu 1 a zaznam sekundarniho vzduchu 2........neviete mi pomoct co to moze byt ? lebo fakt neviem scim zacat :(

tukesko
Auto: x5
Kraj: Trenčiansky

Re: chybove hlasenie x5 E53 3,0i

Sobota, 30. Januára 2016, 17:46

skontroluj hadice ktore su vzduchove ci nieje nejka uvolnena, alebo prasknuta ci zasrata bordelom.

Užívateľov profilový obrázok
airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Re: chybove hlasenie x5 E53 3,0i

Štvrtok, 4. Februára 2016, 20:36

Padre777 napísal:
cavte chalani mam taky problem auto ide uplne normalne ziaden problem len svietila mi chyba motora napojil som to na pocitac a pise mi ze zaznam sekundarniho vzduchu 1 a zaznam sekundarniho vzduchu 2........neviete mi pomoct co to moze byt ? lebo fakt neviem scim zacat :(

skor chyba systemu sekundarneho vzduchu. to je vstrekovanie vzduchu do vyfukovych kanalov z dovodu znizenia emisii pri studenom starte. Bud odisla pumpa sekundarneho vzduchu, alebo dava maly prietok vzduchu, alebo sa tie kanaliky zakarbonovali a upchali. Ked to das na original diagnostiku, napise ti o tej chybe blizsie a aj ju spravne pomenuje.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní