... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

obchodna sekcia

Majo111
Autor témy
Auto: BMW E39 525 tds
Kraj: Trnavský

E60 535d nejde naštartvat

Sobota, 30. Januára 2016, 17:53

Mam problem s naštartovanim E60 535d r.v. 12/2004 , štarter točí ale nafta nejde s rotačneho čerpadla do rampy. Na aute sa robil motor , pretesnovalo sa a hlava bola na vybruse a natlakovani. Motor sa poskladal a od tej doby nejde nastartovat. Diagnostika nehlasi ziadnumchuby palivoveho systemu. Nejake rady alebo napady??? Som uz s toho na prašky. Dakujem vsetkym vopred za akukolvek radu ,ci postreh.

Užívateľov profilový obrázok
TT-SIMIK
Auto: BMW

Re: E60 535d nejde naštartvat

Sobota, 30. Januára 2016, 18:04

Ak nestartuje musi tam byt chyba!!!Treba pozerat live hodnoty paliva!!!Podla toho sa vies odrazit....
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

Majo111
Autor témy

Sobota, 30. Januára 2016, 18:13

No chyba tam urcite je. A mam pocit, ze mi to blokuje dorobeny imobilizer. Diagnostika mi nic nevypisuje, ziadne chyby na vstrekoch, cerpadle, raili. Boli tam len klasicke chyby. Som uz s toho zufali a s autom nie a nie pohnut.

BrunoSoprano

Sobota, 30. Januára 2016, 19:57

Majo111 napísal:
No chyba tam urcite je. A mam pocit, ze mi to blokuje dorobeny imobilizer. Diagnostika mi nic nevypisuje, ziadne chyby na vstrekoch, cerpadle, raili. Boli tam len klasicke chyby. Som uz s toho zufali a s autom nie a nie pohnut.

dnes som mal presne tento ístý problém,na 3,0d M57N , menil som bočnú prírubu na vodu tú rozdvojku čo ide z boku motora, čo sa napája hrubá a tenká hadica,na vodu, lebo mi tiekla odtial voda a mal som dole sanie,odpojenú škrtiacu klabku, zadný konektor na rampe,na saní hadičky podtlakové a ventil a konektor snímača na saní + baterku a čuduj sa svete ,ked som to všetko pozapájal a zložil ani za marju som nevedel naštartovať ako keby bol upchatý filter palivový. Pol hodinu som to štartoval a vždy už ked si odkašlalo štarter prestal točiť, lebo má nejakú ochranu proti vybitiu baterie alebo odpálenia štartéra. tak som nehal otočený klúč chvílu,nech poriadne dotlačí naftu a štartoval znova. úplne mi to pripadalo ako, ked je zlý klukový senzor otáčok alebo zapchatý palivový filter. Potom ked som naštartoval horko ťažko ,tak už to išlo štartovať na brnk, nechápem,čo to bolo,či to bolo kvôli tomu že bola baterkla odpojená 4hodiny alebo nejaký podtlak chytilo,nechápem ... vymením preistotu palivový a vzduchový filter, ale v živote sa mi to nestalo,vždy som na brnk naštartoval. vyskúšaj ešte štartovať,možno sa to spamatá,ked ti nezapísalo chybu.V palivovom filtri sa ti nemohol maglajz nahromadit,ked to stálo celú zimu? vôbec to ani nezakašle,neodpáli ani jeden valec,ked štartuješ? odpoj a zapoj ešte raz konektory na rampe,či zle nezacvakli aj naškrtiacej klabke ,či ho nepridusuje

TT-SIMIK

Sobota, 30. Januára 2016, 20:13

Ak je to meta je to mozne.....

Majo111 napísal:
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok

Majo111
Autor témy

Sobota, 30. Januára 2016, 21:12

No vsetko je zapojene tak ako sa patri. Konektori zacvakli na svoje miesto ale naftu nenatlaci. Štartoval som to uz sto krat a stale nic. Nechce mi proste vytlacit naftu do rampy. Nema tlak a na vstrekoch ked povolim tak len slabunko slzi nafta pri startovani. Cerpadlo ani nieje pocut ze by tlacilo, ale ked odpojim na cerpadle hadicku a otocim klucom tak strieka ako Rocco Siegfredi. Uz tomu nerozumiem. Imobilizer neviem aky je lebo nema ani cedulku a central mam dorobeny BENE 302, uz to v aute bolo dorobene, ja by som tam taketo sracky nedaval, radsej by som vymenil baterku v kluci, ale ludia su rozny.

TT-SIMIK

Sobota, 30. Januára 2016, 23:53

Dam ti jednu radu zadarmo....slus odpojit IBS kabel a potom startovat....na par autach ibs tak zblblo ze auto nechcelo naskocit....viem ti z tym pomoct ak budes v koncoch....
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok

BrunoSoprano

Nedeľa, 31. Januára 2016, 13:48

Majo111 napísal:
No vsetko je zapojene tak ako sa patri. Konektori zacvakli na svoje miesto ale naftu nenatlaci. Štartoval som to uz sto krat a stale nic. Nechce mi proste vytlacit naftu do rampy. Nema tlak a na vstrekoch ked povolim tak len slabunko slzi nafta pri startovani. Cerpadlo ani nieje pocut ze by tlacilo, ale ked odpojim na cerpadle hadicku a otocim klucom tak strieka ako Rocco Siegfredi. Uz tomu nerozumiem. Imobilizer neviem aky je lebo nema ani cedulku a central mam dorobeny BENE 302, uz to v aute bolo dorobene, ja by som tam taketo sracky nedaval, radsej by som vymenil baterku v kluci, ale ludia su rozny.

a kde si odpájal hadičku pred filtrom alebo za filtrom,ako tlačí naftu cez filter? aj si skúšal zamknúť auto , odomknúť stým alarmom? alebo čo tam máš aj mechanicky s klúčom zamknúť nehať ho uspať zamknuté a potom odomknúť klúčom bez aktivácie alarmu? Mal si dlho odpojenú baterku? Mne to presne takto blblo atiež si myslím tak ako píše Simik že zašibalo IBS- ku.Musíš poskúšať,takéto základné veci,bude to v nejakej takejto somarine

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: dragan233 a 7 neregistrovaných