... všetko o BMW ...
Majo111 napísal:No chyba tam urcite je. A mam pocit, ze mi to blokuje dorobeny imobilizer. Diagnostika mi nic nevypisuje, ziadne chyby na vstrekoch, cerpadle, raili. Boli tam len klasicke chyby. Som uz s toho zufali a s autom nie a nie pohnut.
Majo111 napísal:No chyba tam urcite je. A mam pocit, ze mi to blokuje dorobeny imobilizer. Diagnostika mi nic nevypisuje, ziadne chyby na vstrekoch, cerpadle, raili. Boli tam len klasicke chyby. Som uz s toho zufali a s autom nie a nie pohnut.
Majo111 napísal:No vsetko je zapojene tak ako sa patri. Konektori zacvakli na svoje miesto ale naftu nenatlaci. Štartoval som to uz sto krat a stale nic. Nechce mi proste vytlacit naftu do rampy. Nema tlak a na vstrekoch ked povolim tak len slabunko slzi nafta pri startovani. Cerpadlo ani nieje pocut ze by tlacilo, ale ked odpojim na cerpadle hadicku a otocim klucom tak strieka ako Rocco Siegfredi. Uz tomu nerozumiem. Imobilizer neviem aky je lebo nema ani cedulku a central mam dorobeny BENE 302, uz to v aute bolo dorobene, ja by som tam taketo sracky nedaval, radsej by som vymenil baterku v kluci, ale ludia su rozny.