Takže pani

auto je už spravene teda konkretne vanos , včera sme to s kamaratom spravili , vanos bol upne zle poskladany dokonca aj ozubenia sa museli posuvať a štelovať podla pripravkov, teraz ide motor super tak ako ma predtym išiel ako zdochnuty dvojliter

, dalšie prekvapenie však bolo, že taktiež som riešil, že mi mizla voda , myslel som že to tieklo od termostatu zle tesnenie, potom som zistil že tečie od spoja ako sa hlava šrbuje od blok presne nad vodnou pumpou,mal som podozrenie, že bud bola odtrhnuta šruba na hlave M6 alebo tam nebola a mal som pravdu inbecil čo to skladal tam nedal posledne dve skrutky M6
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
takže sme ich kupili našrubovali a všetko už ide ako ma ešte čakam za ladenymi zvodmi a bude to už komplet,velka vdaka patri šikovnemu kamaratovy ktory je tiež členom klubu ,že sa toho ujal a dalšiemu kamaratovy a členovy čo prepožičal pripravky

, ešte jedna vec ludia davajte si pozor komu davate servisovať auto je veľa garaž majstrov a odbornikov na teplu vodu , niektory su blby jak kravske vemeno druhy zase aj dačo vedia ale nemaju šajn o baworakoch , v dnešnej dobe je fakt problem najsť mechanikov čo vedia robiť BMW kedže tam treba pri roboťe použiť aj rozum

, Ešte nejaka maličkosť na pobavenie na koniec

bol som koncom minuleho roka v BMW u nas v Prešove chcel som objednať nejake diely a chcel som vypis servisnej historie kedže auto bolo kupovane ako nove v byvalom Tempuse v Košiciach typek mi vytlačil čo som chcel a povedal, že je nutne spraviť jeden servisny ukon pytal som sa , že aky , povedal vymena plusoveho kablu , že to je v ramci zvolavacej akcie povedal som , že dobre objednal ma prišiel som o tyžden nechal auto prišiel o hodinu , ked som sadol do auta a naštartoval hned som vedel, že dačo neni dobre pesnička hrala ta ista ako ked som im tam auto nechal si myslim neodpajali bateriu hmm BOZP nula bodov , nechcelo sa mi davať dole kryt nad baterkou v kufri pred BMW že si to pozriem zajtra , išiel som do školy zaparkoval otvoril kufor že si vyberiem tašku pozeram všetko v kufri tak jak bolo nepohnute ešte aj handra bola tak poskladana ako som ju tam mal aj veci na pravej strane ako je sieťka už som vedel že hovno spravili , potom neskôr som dal dole kryt a som sa smial nič nespravene baterka zaprašena komplet ani nato nešahli ale človek musi vidieť aj pozitiva povysavali mi pod nohami šofera a vytrepali koberec takže tak

, dakto by to ani neodkritoval napriklad nejaky doktor alebo Manažer alebo žena čo chapem niekto sa na aute len vozi ked sa pokazi da do servisu každy ma ine zaujmy a priority , tym chcem len povedať že ani v Autorizovanom servise človek už nema nikde istotu. Na zaver prikladam par foto z opravy