... všetko o BMW ...
gangsta01 napísal:2500 za 5liter? sak som mohol byt milionar uz za tu dobu co sme ich vyhadzovali do zberu. dam ti radu najjednoduchsie riesenie je tam dat mozor z e38 5,4 na tu povodnu elektriku funguje to bez problemov mame taku e34 touring a hlavne tie 5,4ky maju inu ochranu valcov ako ten predpotopny 5liter
bnykolass napísal:Ked uz ides menit motor tak to uz original nebude. Motor za 2500e by musel mat nabehane fakt malo a musel by byt este v aute. Motor na palete by som ani so zarukou nekupil hlavne niekde mimo SK.
Cele e32 750i chodia v polsku za polovicu lebo to nikto nechce kedze to zere ako tankSkus pokukat
Preto si myslim ze ked tam das 5.4 tak to tuzing urcite nebude, len ubgrade za nieco lepsie co dalej vydrzi a nestrati ti to tlaky na poslednych valcoch potom co sa pojdes previest do Teska.
Pokial ale chces original tak tych 2500 natlac do svojeho stareho bloku. Pokial niesu steny moc znicene spravi to vybrus pokial su moc znicene urobia to vlozky. Cenovka ale bude astronomicka kedze vsetko x12Vzdy sa to da nejako zachranit vsetko to je len o €€€€€€.
gangsta01 napísal:este mozem jednu otazku? prosimta povedz mi ako rozoznas motor 5,4 a 5 liter ked je to namontovane napriklad v e32 alebo v osmicke...na to som fakt zvedavy
sineDko napísal:Nechcem ti kazit radost ale len 12 piestov je skoro 2000.
gangsta01 napísal:prepac ale ked je vymena motora z 5,0 na 5,4 tuzing tak ja uz neviem fakt ked sa to okom neda ani rozoznat uprimne ma mrzy moj nazor prepac ze som ti tu nieco napisal