... všetko o BMW ...
Maci Elias napísal:Este jedna technicka otazka od laika: co bmw a automaticka prevodovka? Da sa vybrat, ci radsej nie vzhladom k veku (12 a viac) a k najazdenym km (cez 200tis).
Ja som nasla v ponuke len nejake z rady 5 a vsetkou touring, co sa mi zda na moj vkus prilis velke.
Maci Elias napísal:Deti nemamtakze nemusim nikomu nic vysvetlovat...iba ak sama sebe, ci mi to ozaj bolo treba...ale beriem to optimisticky, ze mozno sa mi zadari najst nejaky slusny kus, co ma nezruinuje.
Neviem ci je to ozaj diagnoza, ale je mi jasne, ze ak by som si kupila nieco ine aj tak budem pistat, ze chcem auto (citaj bmw).Aj ked som totalny zaciatocnik aj tak sa so soferovania vytesujem a nechcem si to kazit nejakou "hrcou".
Neponahlam sa..mam cas si poobzerat a vybrat si..
Aj ked teda v tych inzeratoch mam gulas.
Podla coho vyselektovat nieco pouzitelne?? Co ma vacsi vyznam rok vyroby alebo km (aj ked im velmi neverim)???![]()
Nebudem predsa vlacit PeqpeKa obzerat 10 aut..ci???
runder napísal:
PeqpeK je seriózny na takéto veci a neverím že ak mu naposielaš 10 áut a dáte dokopy hlavy tak nevyberiete niečo najschopnejšie čo pôjdete pozrieť :) a potom ja dodám filtre, oleje a podobné veci samozrejme![]()
Maci Elias napísal:Nahodou som objavila totohttp://auto.bazos.sk/inzerat/570623 ... -316Ti.php
Je to sice dovoz z Nemecka, ale zasa prijemna cena...
Ake mate skusenosti s dovozovymi autami pri takom malom rozpocte?
madxface napísal:VIN FW26926, trafene cez pravu prednu stranu, dovoz 2012 nemecko s 210k km. Teraz najazd 225k km (za 4 roky 15k km ?)
To ci je dovozove nehra rolu. Rolu hra, ci je to na sk znackach, alebo nie. a toto je.
a ten interier je killer
PeqpeK napísal:Co znamena trafene? Keby bolo riadne trafene, tak ver, ze z KO to nezistis
madxface napísal:Trafene je nieco medzi suchnutym a buranymJe to len minimalny odhad z KO z 2012