... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
PeqpeK
Auto: povacsine BMW
Kraj: Bratislavský

Re: Prve auto, prosim o radu

Piatok, 22. Januára 2016, 09:00

Maci Elias napísal:
Este jedna technicka otazka od laika: co bmw a automaticka prevodovka? Da sa vybrat, ci radsej nie vzhladom k veku (12 a viac) a k najazdenym km (cez 200tis).
Ja som nasla v ponuke len nejake z rady 5 a vsetkou touring, co sa mi zda na moj vkus prilis velke.

cena pripradnej opravy automatickej prevodvoky sa blizi ku kupnej cene auta, treba to brat v uvahu (ja uz som absolvoval opravu za 1400+600) na 13r aute ;)

Maci Elias
Autor témy

Piatok, 22. Januára 2016, 09:34

Aj som si myslela, ze pri starsom aute to nebude vyhra.
A ako je to vo vseobecnosti so servisom bmw? Naozaj su nahradne diely a opravy take nenormalne drahe, ze kazdy racionalny clovek, co nechce skrachovat si radsej kupi skodovku, na ktoru sa ND valaju pomaly pri ceste? :-k
Nemam nic proti Skode, len ked som tak prezerala inzeraty, najst napr.Fabiu v slusnom stave je umenie a tiez nie je zadarmo...a ked sa k tomu prida moja marnivost stale si hovorim, ze bmw nie je az taky zly napad...a mam pocit, ze napr. 13r Fabia a 13r e46 je nebe a dudy a bmw aj o dalsich 10rokov bude vyzerat a jazdit ako auto...
Uvedte ma do reality, ak som mimo.

madxface
Auto: f34, e91
Kraj: Žilinský

Piatok, 22. Januára 2016, 10:02

Opravy su nenormalne drahe v autorizovanom servise. Ak mas schopneho servisaka, ktory pyta rozumne ceny, tak sa to da zvladnut. Diely porovnatelne s inymi premiovymi znackami nemeckej vyroby (mercedes / audi) Vyhodou starsich bmw je, ze pri dobrej historii a servise tie auta davaju 2-3x najazdy ako ostatne automobilky.

Ak si si diagnozovala bmw uchylku, tak si to bmw raz budes musiet kupit len zo subjektivnych dovodov bez ohladu na naklady (ako vacsina klubakov) Je to uz len na tebe, ako to vysvetlis svojim detom, ze tento mesiac si budeme musiet utiahnut opasky, lebo treba daco na auticko :mrgreen:
Obrázok

Maci Elias
Autor témy

Sobota, 23. Januára 2016, 21:06

Deti nemam :mrgreen: takze nemusim nikomu nic vysvetlovat...iba ak sama sebe, ci mi to ozaj bolo treba...ale beriem to optimisticky, ze mozno sa mi zadari najst nejaky slusny kus, co ma nezruinuje.
Neviem ci je to ozaj diagnoza, ale je mi jasne, ze ak by som si kupila nieco ine aj tak budem pistat, ze chcem auto (citaj bmw). ](*,) Aj ked som totalny zaciatocnik aj tak sa so soferovania vytesujem a nechcem si to kazit nejakou "hrcou".

Neponahlam sa..mam cas si poobzerat a vybrat si..
Aj ked teda v tych inzeratoch mam gulas.

Podla coho vyselektovat nieco pouzitelne?? Co ma vacsi vyznam rok vyroby alebo km (aj ked im velmi neverim)??? :-k
Nebudem predsa vlacit PeqpeKa obzerat 10 aut..ci???

runder
Auto: ropak
Kraj: Prešovský

Sobota, 23. Januára 2016, 21:08

Maci Elias napísal:
Deti nemam :mrgreen: takze nemusim nikomu nic vysvetlovat...iba ak sama sebe, ci mi to ozaj bolo treba...ale beriem to optimisticky, ze mozno sa mi zadari najst nejaky slusny kus, co ma nezruinuje.
Neviem ci je to ozaj diagnoza, ale je mi jasne, ze ak by som si kupila nieco ine aj tak budem pistat, ze chcem auto (citaj bmw). ](*,) Aj ked som totalny zaciatocnik aj tak sa so soferovania vytesujem a nechcem si to kazit nejakou "hrcou".

Neponahlam sa..mam cas si poobzerat a vybrat si..
Aj ked teda v tych inzeratoch mam gulas.

Podla coho vyselektovat nieco pouzitelne?? Co ma vacsi vyznam rok vyroby alebo km (aj ked im velmi neverim)??? :-k
Nebudem predsa vlacit PeqpeKa obzerat 10 aut..ci???

PeqpeK je seriózny na takéto veci a neverím že ak mu naposielaš 10 áut a dáte dokopy hlavy tak nevyberiete niečo najschopnejšie čo pôjdete pozrieť :) a potom ja dodám filtre, oleje a podobné veci samozrejme :mrgreen: :twisted:
BMW F01 740d
ex: BMW e92 335d
ex: Nissan 350z

PeqpeK

Nedeľa, 24. Januára 2016, 11:35

runder napísal:

PeqpeK je seriózny na takéto veci a neverím že ak mu naposielaš 10 áut a dáte dokopy hlavy tak nevyberiete niečo najschopnejšie čo pôjdete pozrieť :) a potom ja dodám filtre, oleje a podobné veci samozrejme :mrgreen: :twisted:

jo spravne si to napisal :) vacsinou vyselektujeme top3 a ide sa podla preferencii kupujuceho

Maci Elias
Autor témy

Utorok, 26. Januára 2016, 00:54

:thumbup: Velmi sa mi paci taka organizovana spolupraca.
Vidim, ze mininalne poradcov som si vybrala velmi dobre :D
Prefiltrujem si ponuky a relevantne posuniem dalej... \:D/

BTW: Citat tie inzeraty je zabavne, hlavne tie gramaticke skvosty a lahke vyhrazky predavajucich ma bavia... =D>

Zatial je toto moj sukromny favorit
http://auto.bazos.sk/inzerat/57163987/B ... 110-kW.php

Este doplnujuca otazka: oplati sa pozerat aj v 5 rade? alebo vzhladom k mojim schopnostiam a financnemu limitu je 3rad (compact) rozumnejsia volba?
A ako je na tom compact s batozinovym priestorom? Z casu na cas asi bude musiet vyviezt nejake veci do vinohradu...

PeqpeK

Utorok, 26. Januára 2016, 08:25

5er maju castokrat viac najazdene a su o nieco drahsie na udrzbu

nadro
Auto: BMW E46 320 touring

Utorok, 26. Januára 2016, 09:15

Ten Compakt má batožinový priestor dostačujúci. By som povedal, že je na tom ešte lepšie ako sedan, lebo aj väčšie predmety naložíš úplne v pohode oproti sedanu. Ak nepotrebuješ voziť stále 3 a viac ľudí tak pre ženu si myslím, že je to úplne ideálne auto. Tento 110kw som Ti už schvaľoval. Škoda, že nie sú fotky interiéru.
Dano 0905/571254
pribehy-nasich-aut/krakow-a-nova-rozpera-t57331-600.html
v ponuke rozširovacie podložky na všetky typy BMW

Maci Elias
Autor témy

Piatok, 29. Januára 2016, 17:34

Nahodou som objavila totohttp://auto.bazos.sk/inzerat/570623 ... -316Ti.php
Je to sice dovoz z Nemecka, ale zasa prijemna cena...
Ake mate skusenosti s dovozovymi autami pri takom malom rozpocte?

madxface

Piatok, 29. Januára 2016, 23:43

Maci Elias napísal:
Nahodou som objavila totohttp://auto.bazos.sk/inzerat/570623 ... -316Ti.php
Je to sice dovoz z Nemecka, ale zasa prijemna cena...
Ake mate skusenosti s dovozovymi autami pri takom malom rozpocte?

VIN FW26926, trafene cez pravu prednu stranu, dovoz 2012 nemecko s 210k km. Teraz najazd 225k km (za 4 roky 15k km ? #-o )
To ci je dovozove nehra rolu. Rolu hra, ci je to na sk znackach, alebo nie. a toto je.
a ten interier je killer :D
Prílohy
Capture.JPG
Capture.JPG (67.55 KiB) 941 zobrazení
Obrázok

sandrito
Auto: BMW e61 530d LCi
Kraj: Prešovský

Sobota, 30. Januára 2016, 02:54

Kde sa hrabe fiat 500 so svojou farebne lakovanou prístojovkou..... \:D/
Ex:Fiat Punto
Ex:Suzuki Swift
EX:Pugeot 208
VW Passat R6 SFI 4motion
BMW e46 320d
BMW e61 530xd
http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-au ... 96153.html" onclick="window.open(this.href);return false;

PeqpeK

Sobota, 30. Januára 2016, 09:41

madxface napísal:
VIN FW26926, trafene cez pravu prednu stranu, dovoz 2012 nemecko s 210k km. Teraz najazd 225k km (za 4 roky 15k km ? #-o )
To ci je dovozove nehra rolu. Rolu hra, ci je to na sk znackach, alebo nie. a toto je.
a ten interier je killer :D

Co znamena trafene? Keby bolo riadne trafene, tak ver, ze z KO to nezistis

madxface

Sobota, 30. Januára 2016, 10:10

PeqpeK napísal:
Co znamena trafene? Keby bolo riadne trafene, tak ver, ze z KO to nezistis

Trafene je nieco medzi suchnutym a buranym :wink: Je to len minimalny odhad z KO z 2012
Obrázok

PeqpeK

Sobota, 30. Januára 2016, 12:49

madxface napísal:
Trafene je nieco medzi suchnutym a buranym :wink: Je to len minimalny odhad z KO z 2012

To znaci aj poskriabany a prestreknuty diel? Podla mna je to lepsie ako neopravitelny diel vymeneny za novy, ktory by si podla hrubky laku nespoznal. A pod nim nove nosniky a ine vecierkove dobroty

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných