... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

reklamne predmety bmwklub.sk

Gali6
Autor témy
Auto: BMW 318D - 2004
Kraj: Bratislavský

E46 elektrika alebo skrat?

Utorok, 19. Januára 2016, 17:20

Chlapci caute

Bud to podpalim alebo rozjebem cele auto od jedu...

Daval som dole stredovu konzolu aby som tie dvierka na stredovych odkl. Priestoroch vycistil a dal do kopy. Boli dost do skrabane.

Cize som zacal demontovat od salpaky plasty, odpojil konektory od okien a demontoval zbytok. Popolnik som odpojil tiez a vytiahol to cele von. Ked som to daval na spat a zapajal popolnik zapojil som najprv ten plastovy konektor a ten druhy sa mi smykol, oprel sa o kontakt a zaiskrili mi to. Popolnik uz je nefunkcny. Mohlo to odpalit nejaku poistku? Ak ano aku?

Na zaver som zapojil konektory okien a prekvapilo ma ze soferove okno stratili funkciu dvojiteho stlacenia aby okno islo same hore. Dole ide pekne same ale hore ho musim drzat aby sa zavrelo. Spolujazdcove okno funguje ako ma. Pred tym rozobratim mi to nerobilo.

Neviete co s tym je?
E46 318D Black Saphyre metal color - teraz
E36 316i compact (M-packet) - ex
Obrázok

!!!Meno, rýchlosť a tradícia - proste BMW!!!

Užívateľov profilový obrázok
H@wky
Kraj: Trenčiansky

Re: E46 elektrika alebo skrat?

Utorok, 19. Januára 2016, 21:03

popolnik ma poistku, cislo presne neviem, pozri podla zoznamu poistiek

s oknom vyskusaj, nastartovany motor a .... stiahni okno uplne dole, podrz prepinac na stahovanie na okno na 5 sekund stlacene dole...potom vytiahni okno hore a tak isto podrz prepinac na vytiahnutie okna smerom nahor na 5 sekund....malo by to potom fungovat

Gali6
Autor témy
Auto: BMW 318D - 2004
Kraj: Bratislavský

Streda, 20. Januára 2016, 10:25

H@wky napísal:
popolnik ma poistku, cislo presne neviem, pozri podla zoznamu poistiek

s oknom vyskusaj, nastartovany motor a .... stiahni okno uplne dole, podrz prepinac na stahovanie na okno na 5 sekund stlacene dole...potom vytiahni okno hore a tak isto podrz prepinac na vytiahnutie okna smerom nahor na 5 sekund....malo by to potom fungovat

Neveril by som, ale okno funguje. Tych 5 sekund pomohlo :D popilnik 47 modra 15A dakujem este raz za pomoc ///
E46 318D Black Saphyre metal color - teraz
E36 316i compact (M-packet) - ex
Obrázok

!!!Meno, rýchlosť a tradícia - proste BMW!!!

Užívateľov profilový obrázok
H@wky
Kraj: Trenčiansky

Streda, 20. Januára 2016, 14:03

:thumbup:
Gali6 napísal:

Neveril by som, ale okno funguje. Tych 5 sekund pomohlo :D popilnik 47 modra 15A dakujem este raz za pomoc ///

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 12 neregistrovaných