... všetko o BMW ...
airbone napísal:Laco19:mas nakodovanu spravnu kapacitu a po vymene si registroval vymenu cez diag? ibs senzor mas v poriadku? E60ky elektricky maju neustale s tymito vecami trable..... Ta Exide sa vraj davala aj OEM. Kamos co mi ju daval a montoval, mi ju odporucil a hlupost by mi urcite nepredal, ale uvidime ako sa to bude chovat.
redkassper napísal:Chlapi, udrela zima a zacal som pouzivat webasto na 2009 E60 530d xdrive - a za dva tyzdne sa mi 3x stalo, ze mi to po kureni vyresetovalo palubny pocitac (spotrebu, dojazd atd)...cize predpokladam, ze bateria ide k fialkam. Momentalne tam je bateria 90Ah 900A AGM. Zatial som vybral Banner Running Bull AGM 92Ah 850A http://www.bannerbatterien.com/banner/produkte/batterien/running_bull/running_bull_agm/Running-Bull-AGM17.php
Bude ok alebo sa mam pozriet po inej znacke (Bosch, Exide, Energizer)? Vartu mi viaceri neodporucali. Za original sa mi takmer 400E nechce platit.
vladoslavo napísal:
Ked som pozeral nejake testy, tak velmi dobre a aj cenovo vychadzal EXIDE ...
TT-SIMIK napísal:registacia je nutna vždy pri vymene baterie, akurat ju nieje treba kodovat....