... všetko o BMW ...
Moderátor: voMacK

narozdil ode mne.
 narozdil ode mne.

hydrovarius napísal:Ahojte, mam presne ten isty problem na mojom GT5. Odlepena prava strana platna po extremne slnecnych dnoch.
Myslite, ze by sa na opravu vedel podujat niekto v ramci BA kraja ?
PS: DARKEN26 a PrevlecenejVlk vdaka moc za vase zdielanie tohoto problemu na fore.

Tady kolem mne si na to nikdo netroufá, teda nikdo u koho bych se nebál, že to dojebe
 Tady kolem mne si na to nikdo netroufá, teda nikdo u koho bych se nebál, že to dojebe 

To který macher toto vymyslel
 To který macher toto vymyslel  ? Takže jsem na tom hůř než původně a jelikož auto prodávám, jsem mrtvej nadšením, protože to budem muset nechat vymenit, v BMW se mi po víc jak roce leda vysmějou. Takovou blbost co snad nikdo nepoužívá, už to nikdy v žádným autě nechci, ať je tam plech a tapec a žádný nemožný okna s roletkama, uaaaa... Tak jsme si zanadával a už je mi o trošku líp.
 ? Takže jsem na tom hůř než původně a jelikož auto prodávám, jsem mrtvej nadšením, protože to budem muset nechat vymenit, v BMW se mi po víc jak roce leda vysmějou. Takovou blbost co snad nikdo nepoužívá, už to nikdy v žádným autě nechci, ať je tam plech a tapec a žádný nemožný okna s roletkama, uaaaa... Tak jsme si zanadával a už je mi o trošku líp.