... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
Marek 320d napísal:zdravym,nedavno som kupil bavo,,lenze predosli majitel namontoval xenony s cockami a angels eyes,,,,vravel mi ze su nelegalne ale ze nemam sa bat...nechcem s nimi chodit koli pokutam a stk.taze som vymontoval starteriky a nasadil miesto xenonovej ziarivky obycajnu H7.svieti to dobre akurat ich pojdem nastavit do servisu vysku svetiel...otazka znie ..dobre som spravil?je to teraz legalne?proste cocka tam je len som tam dal H7 halogenku??vsade hladam odpovede na googli aj tu a nic nemozem najst.Dakujem za odpovede.
Lukas64 napísal:
ja som kupil auto pred cca 1,5 rokom a neskor som zistil ze bolo tuknute a malo mať xenony , (mam aj ostreky aj podla vin) ale bolo opravene a hodili tam iba halogeny a naraznik iba zo zaslepkami hmloviek, (jasne najlacnejsie riešenie)
bol som na stk a nikto nic ani zelený , ani to neriešim
a vo veľkom technickom nemáš ani či je to xenon ci halogen
myslim že to nebude nikto riešiť
ja by som si ale nechal tie xenony
Marek 320d napísal:v technicaku nemam xenony zapisane,,,predosli majitel mi dal aj original svetla obycajne parabolove,ale v auter mam nasadene xenonove s cockou ale jak som pisal vymenil som ziarivku za obycajnu H7 a neviem ci to tak mozem jazdit.ci uz teraz je to legalne...nechcem menit tie cockove svetla za parabolove ,,,tie cocky s angels eyes fajnovo to vyzera len nerozumiem tomu ci som dobre zrobil.
Marek 320d napísal:dik za odpoved a vysvetlenie ale aj tak nerozumiem tomu.pozerel som na angels eyes komplet svetla co sa predavaju a tiez maju cocku na H7 halogenky.a tak isto mam i ja,,proste v tej cocke svieti H7 miesto xenonovej vybojky.ale dakujem za odpoved .