... všetko o BMW ...
Moderátor: voMacK
voMacK napísal:A co chces preboha ziveho este si dat nakodovat do HUDu?? Vsak tam mas komplet vystpu z infoteinemntu, rychlost, SLI, navi a tempomat......
Je ti jasne, ze viac sa tam toho uz v podstate ani nevmesti????
A na kodovanie ti v servise samozrejme pridu..ak si tam das napr este smerovky. Vsak Maceta ti to napisal uz nejedenkrat...
bruno75 napísal:
Dobre mozno mate s tym HUD pravdu, chcel som si len overit co sa da na HUD zobrazit vs. co tam mam ja... Dostal som zopar protichodnych info, tak som si v tom chcel urobit jasno... HUD nie je to, kvoli comu by som si auto nechal kodovat...![]()
![]()
procedura kodovania Start/Stop u Jararaka (resp. u niekoho neautorizovaneho) by ma celkom zaujimala, pretoze v autorizaku som sa dozvedel, ze maju tento postup:
1) pristavit auto a nacitat kody z auta
2) zaslat kody / ziadost o odstavenie Start/Stop na odsuhlasenie sudruhom do DE
3) cakat par hodin / dni na reakciu nemeckych sudruhov
4) nakodovat ficuru do auta (1-2 hodiny)
5) zaplatit v autorizaku sumu viac ako dvojcifernu![]()
neviem, kolko z toho su kecy a kolko je pravda, myslim, ze body 2), 3) sa daju preskocit a bod 5) vyrazne modifikovat....![]()
zalezi mi aj na tom, co to "neautorizovane" kodovanie moze urobit so zarukou auta, pretoze by som dost nerad prisiel o nieco, za co som dal nie uplne malo penazi, resp. kazil si vztahy s niekym, koho mozem este zopar rokov potrebovat....
BTW, da sa nakodovat aj to, aby si auto pamatalo posledny zveleny jazdny rezim Adaptive Drive (Sport+/Sport/Comfort/Comfort+/EcoPro)?
miso_525d napísal:ja ked som si to daval robit na mojej F01 740i, trvalo to asi 30 sekund....
miso_525d napísal:ja ked som si to daval robit na mojej F01 740i, trvalo to asi 30 sekund....
matisek napísal:Samotny proces kodovania ficuriek do HUD a start/stop trva max do 10min - je to zalezitost par klikov v SW
Mne na to nepovedali nic v servise ale problem by asi bol, kebyze nieco reklamujem v ramci zaruky - hned by vsetko skumali a prisli by aj na toto
mexican napísal:Myslíš, že keby ti odišlo turbo, tak by sa to snažili zvaliť na kokotinky nakódované v HUD-e?