Zdar hosi. Co sa tyka BMW tak som len na zaciatku, od leta vlastnim tento impozantny voz typu 525d e39, uz som tu aj nieco rozoberal, nie vzdy vsak casu nazvys no vcera som tu akosi narazil na temu webasto a zacal som to tu vsetko citat aj ine temy a vsetko okolo, kedze este do vcera som pravdu poviem presne ani nevedel co to webasto je

kazdopadne dnes som si to bol omrknut ale kedze nam rano napadlo 15 cm snehu uz sa mi nechcelo kukat pod podblatnik, klucik v 1. polohe a gombik s hodinkami mi nerobi nic ale pod kapotou na lavom blatniku som nasiel tento stitok
To si sa mi tam nieco dole vobec zapne nemam ani len sajn, dnes som to skusil sledovat ale nevidim vychadzat ziaden dym po nastartovani motoru, ani nejaky druhotny motorovy zvuk, kt by nepatril motoru auta... Rad by som mozno zabehol k Airbone, mam totiz aj zaujem o to denne svietenie dialkovymi, to by sme sa uz samozrejme nejak ohodli cez SS, kazdopadne by som uvital nejaku aspon malu informaciu, ci sa mozem tesit z niecoho takeho ako je nezavisle kurenie alebo len z prihrevu