Stan33 napísal:Cital som tvoj pribeh, a keby mam hladat tolko problem ako Ty, tak by som to asi uz davno predal...
Moje chodi normalne, nic netrasie, nestrpa, len mi teraz vyhodilo kontrolku motora a preto somisiel na diagnostiku, tak som teraz zvedavy, ci to urobi znovu, alebo ci bude pokoj
Ja som auto kupoval s tym a za taku cenu, ze takyto servis ma este nebolel, horsie bolo to, ze najst pricinu trvalo dost dlho. Od vtedy, co uz je 2 roky aj nejaky ten mesiac ale iba do cca. 30000km zatial pohoda. Treba tam tankovat nieco premiove (bez siry kvoli NOXkat regenerácii = syra znizuje kapacitu toho KATu a mal by sa castejsie regenerovat a na to je potrebne aby sa ten NOX kat zahrial = nad 110km/h po dobu 20min), ale aj vstrekovacom, bez biozlozky kvoli vstrekovacom) + tie vstrekovace z rokov 2007-2010 mali vseobecne problemy, takze bola len otazka casu ci ich vymenis pri 50 000, alebo budes mat stasite a vymenis ich pri 100 000. Takze ak mas povodne z toho obdobia, neber to ako tragediu :) vymenis a ta najnovsia nahrada by mala byt teoreticky odolnejsia.
Najlepsie na tieto motory je ich obcas poprehanat :) ci uz na dialnici alebo niekde na solidnych okreskach.
Ked je tam bohata zmes na tom vypise, tak veru pravdepodobne cura niektory vstrekovac :), ale pricina moze byt od HPFP cez vysokotlake vedenie paliva az k vstrekovacom. Mozno sa nevyhnes vymenam typu pokus omyl. Uvidis zatial jazdi a ak sa k tomu pridruzi dlhy start a riadne kolisanie otacok volnobeh az 2000 (HPFP) a skapinanie, alebo nejake trasenie auta a kolisanie otacok +-100-200 okolo volnobehu (vstreky) tak uz bude horsie.