... všetko o BMW ...
M3 lover napísal:Ak by som to poňal trochu básnico-realisticky, tak 4.4 V8 je s výnimkou M5 jediný dobrý a správny motor pre E39. Všetko ostatné je mrtvy hnusný hnoj čo ti zoženie od 9-15 l benzínu s pocitovým výkonom málinko lepším od Felicie.
V8 v E39 (aj fejková verzia 535i) má takú zvláštnu auru, že keď už si zlomený zo servisovania a z toho že je to stará pičovina na ktorej sa furt volačo sype, tak aspoň ked tomu jebneš podlahu ti trochu podvihne kútiky a zároveň s tým kedykolvek vyprášiš 90,51% koncernových áut (vrátane všetkých generácii Octavie RS ty pýčo)...(pokiaľ ovšem nemajú nejaký prísny tunink stejdž III. od milotecu = + 7 koní a + 190 nm.
Ako bonus sa možeš pri V8 trochu pohrať so zvukom, napr vyjebať seriovy výfuk ktorým Himlerovci sakra zabili prejav V8 a vyšperkovať to že z toho urobíš beštiu prvého stupňa, tzv čistič uší a.k.a. prepínač televízorov.
To s 2.0i alebo 530d nezažiješ brácho...
chápeš?
baj d wej: ak už budeš kupovať, vyser sa na automat, ten pocit keď tam pri 160 surovo jebneš štvorku a trhne ti chrapou nemá chybu
kapitanocivid napísal:
Ach...zase si nezobral tabletky?
Hugino napísal:Však je Silvester, tak mu asi dali priepustku a nezvládol pohľad na svet, ktorý nie je spoza mreží..........
Hugino napísal:Tak sa ťa spýtam, keďže som som nejak usúdil, že by si chcel 540i v touringu, bol by si za ňu ochotný aj zaplatiť? Lebo už som mal podobného záujemcu, ktorý mi zadelil, že viac ako 4500 nedá, ale chce 540i.....ako nehovorím, že mám nejaký cuker alebo tak, ale zas je a bude tam dosť toho spraveného.....