... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
kapitanocivid
Auto: Jazdim titanove ego
Kraj: Zahraničie

Re: Prvé BMW - E39 Benzín

Štvrtok, 31. Decembra 2015, 19:28

M3 lover napísal:
Ak by som to poňal trochu básnico-realisticky, tak 4.4 V8 je s výnimkou M5 jediný dobrý a správny motor pre E39. Všetko ostatné je mrtvy hnusný hnoj čo ti zoženie od 9-15 l benzínu s pocitovým výkonom málinko lepším od Felicie.
V8 v E39 (aj fejková verzia 535i) má takú zvláštnu auru, že keď už si zlomený zo servisovania a z toho že je to stará pičovina na ktorej sa furt volačo sype, tak aspoň ked tomu jebneš podlahu ti trochu podvihne kútiky a zároveň s tým kedykolvek vyprášiš 90,51% koncernových áut (vrátane všetkých generácii Octavie RS ty pýčo)...(pokiaľ ovšem nemajú nejaký prísny tunink stejdž III. od milotecu = + 7 koní a + 190 nm.

Ako bonus sa možeš pri V8 trochu pohrať so zvukom, napr vyjebať seriovy výfuk ktorým Himlerovci sakra zabili prejav V8 a vyšperkovať to že z toho urobíš beštiu prvého stupňa, tzv čistič uší a.k.a. prepínač televízorov.
To s 2.0i alebo 530d nezažiješ brácho...

chápeš?

baj d wej: ak už budeš kupovať, vyser sa na automat, ten pocit keď tam pri 160 surovo jebneš štvorku a trhne ti chrapou nemá chybu

Ach...zase si nezobral tabletky? [-X
dúhový bicigľík

jurkyLE
Auto: Volvo XC90 + BMW X5

Štvrtok, 31. Decembra 2015, 19:31

kukám aj ja čo to za nezmysly ](*,)
Ex Mercedes CL500
Daily Fabia RS
Mercedes SLK 320

Hugino
Auto: E61&E70
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 31. Decembra 2015, 19:39

Však je Silvester, tak mu asi dali priepustku a nezvládol pohľad na svet, ktorý nie je spoza mreží..........
E70 X5 4.8i
E61 530d LCi
Ex E39 540iA Touring " Alles unter acht zylinder ist sozial..."

M3 lover
Auto: E30

Štvrtok, 31. Decembra 2015, 19:53

kapitanocivid napísal:

Ach...zase si nezobral tabletky? [-X

zobral som! ale už neviem čo bolo na tej škatuli napísané...tak len tíško čakám pokiaľ sa mi to vstrebe

ty si radšej daj pozor na petardy, keď si natrundžený, nie si to ty
Agelias© by migo
///MARKETING

M3 lover
Auto: E30

Štvrtok, 31. Decembra 2015, 19:54

Hugino napísal:
Však je Silvester, tak mu asi dali priepustku a nezvládol pohľad na svet, ktorý nie je spoza mreží..........

Huggies aj ty si tu?

icte radšej silvestrovať vy stroskotanci :mrgreen:
Agelias© by migo
///MARKETING

Lordtiborg
Auto: BMW E90 330i
Kraj: Prešovský

Sobota, 2. Januára 2016, 20:46

Hugino napísal:
Tak sa ťa spýtam, keďže som som nejak usúdil, že by si chcel 540i v touringu, bol by si za ňu ochotný aj zaplatiť? Lebo už som mal podobného záujemcu, ktorý mi zadelil, že viac ako 4500 nedá, ale chce 540i.....ako nehovorím, že mám nejaký cuker alebo tak, ale zas je a bude tam dosť toho spraveného.....

Nazdar.
Na úvod, kúpa pre mňa momentálne nieje aktuálna, zhruba o taký rok (aby si nepovedal že ťahám za nos).

URČITE by som si priplatil za kus, o ktorom mi majiteľ bude vedieť povedať aspoň časť histórie auta, ktorý má to auto rád a stará sa oň tak ako si to auto zaslúži (trochu poeticky napísané :D), ale isto chápeš čo tým myslím.

Preto som sa aj pýtal na začiatku, či je reálna možnosť kúpiť niečo na Slovensku, takto cez fórum, pretože ísť do Nemecka a kupovať auto "od dôchodcu, ktorý ho celý život garažoval a urobil za 20 rokov iba 110.000 kilometrov" je proste mačka vo vreci. Takisto to kupovať cez bazár, kde ho predáva 18 ročný chalan s polepmi na prednej kapote a s koncovkou výfuku z Tesca... [-X

PS: Aj to ma napadlo, čo si aj naznačil svojou otázkou, jednoducho v čase keď bude kúpa pre mňa aktuálna, osloviť známych majiteľov pekných kusov a dať im "ponuku, ktorá sa neodmieta" :D
BMW E90 330i
Ex BMW E90 330xD

Hugino
Auto: E61&E70
Kraj: Bratislavský

Sobota, 2. Januára 2016, 20:56

Tak ja som so svojím vcelku spokojný, aj keď mi očko poškuluje po E53......čiže potom sa môžeš skúsiť ozvať
E70 X5 4.8i
E61 530d LCi
Ex E39 540iA Touring " Alles unter acht zylinder ist sozial..."

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 10 neregistrovaných