... všetko o BMW ...
Sweden napísal:jokkke : jak rikaji ostatní,popici to vypada,konkavni kola na 6er musí byt,jaky je presny nazev a rozmer disku prosim?
Jak se s ti stelovakem jezdi,jak je na tom celkovy komfort?V zatackach to musí sedet jako prilepeny.Na showcar je to dobry na bezne pouzivani uz to asi nebude takova slava,ja dal dolu jenom 2,5cm,winterset 19" a uz se mi do toho i ven leze o poznani hur![]()
Taky chci na pristi rok nejake konkavni summerset,bud 19" nebo 20",zatim mam vyhlidle tyhle,ale sere me noname výrobce,nerad bych aby to bylo nejaky maslo a ohnulo se to na první dire.Kdyby mel někdo zkusenosti s italskym vyrobcem GMP tak prosim o info.
Fuxxo napísal:tie vyzeraju dobrepokial su to fakt taliani, tak by som sa toho asi nebal.. hlavne nech to neni cina. inak skus pozret u dawmaca, ma neskutocny vyber, v 19" ma teda mega vyber a v 20" sa daju vybrat tiez pekne kusy.. zalezi na penazenke
ja tiez hladam stale nejake, ale tak este mam cas, 20ky su vpodstate predane, takze ked budu vyplatene, tak objednam nejake nove..
inak ake rozmery maju tie gmp v 20"? lebo najvacsi problem pri kolesach na 6ku je ETcko.. :-/ ze ked kupis nieco s ET 35-40, tak to mozes zahodit, lebo budes potrebovat 3.5-4cm podlozky, aby si to vypodlozil zarovno kasne, popripade minimalne 25mm aby ti to vobec nechytalo tlmic.. a vsetky tieto lacnejsie disky robia prave ET35
Fuxxo napísal:tie by sa mi velmi lubiliale 21" nemam v technicaku, nechce sa mi to riesit, a tie mini gumy na tom by boli uz velky hardcore, stacilo mi 245/35
Avenger napísal:Starky ty co skupujes vsetky bmw co su napredaj???? uz ich mas viac ako Jay Leno![]()
Ta 6-tka je masaker