... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
dirtjump napísal:Dobry kupil som bmw e36 2,5tds stym ze nieje v nom nafta a hadice popraskali a zlomili sa,od filtra k cerpadlu...no tak som dal nove hadice filter naplneny,nafta vchazda do vysokotlakoveho cerpadla aj sa vracia cez odpad naspet do nadrze !! ale ku vstrekom ani kvapka,mal som vonka stop ventil a ten funguje skusal som aj druhy a ajtak nic...:/ neviete niekto co stym??? inak stale svieti ABS kontrolka nebude mat stym nic spolocne ze ?? prosiiim o rychle rady.. :/
jurkyLE napísal:to asi nebol najlepsi kauf, pokial si to teda nedostal za odvoz
ferdy91 napísal:Skus zo zadu cerpadla tam kde su trubky povolit srobu je v strede tusim 13cka ci ti vobec stade ide nafta a ked nepojde ani stade tak cerpadlo von a na stolicu nech vies na com si
dirtjump napísal:
hned to idem skusit...dik za radu zatial
Casey2 napísal:tak uz len skus refuknut tie kovove hadice c oidu od cerpadla do trysiek ci su neni seknute alebo upchate
dirtjump napísal:
tak to pojdem skusit hned,dam dole vsetky a uvidime,a ked niesu upchate ani nic ? :/
Casey2 napísal:a este jedna vec drzi ti nafta od nadrze po filter??? to znamena ja tam mam uz priesvitne ze ked zhasnes motor tak nafta ti od filtra k nadrzi nesmie padnut ale musi ostat