... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Alien93 napísal:aj ja som absolvoval haha
Auto: Skoda 110 deluxe xD
Miesto: Očová, Očovská lúka
Cas: ---ZULU, niekedy tuto zimu
no dpc za 5OOOsk mam viac ako 100L nafty

gusto napísal:No comment
Každopádne ponuka platí - ak dáte v rámci klubu dokopy partiu v potrebnom počte účastníkov, zariadim v Tempus MaxCars zľavu aj demo autá.

a s inym ako bmw ma tam asi nepustia :)
  a s inym ako bmw ma tam asi nepustia :)noveL napísal:Dusky napísal:ty si bol na tom intensive spravne? Pred tym si absolvoval ten standard? pretoze pisu na stranke e intensiv je pre tych co radi jazdia sportovo a ten trening si vyzaduje skusenosti vzhladom na narocnost niektorych cviceni.
Pripadne, odkial si mal tie zaklady? absolvoval si pred tym niejake ine kurzy?

Dusky napísal:... rozpíš sa trošku s dojmami... a bolo strasne malo ludi na ten standard tak ma zaradili do toho intensiv
som mal dost stastie.... ale mozem povedat ze niektore trate boli fakt tazke ...

uz viem preco tam je doporucena rychlost 30
 uz viem preco tam je doporucena rychlost 30  ma vtej zakrute stocilo o 90 stupnov rana predkom do ostrovceka rana zadkom...som zistil doma ze som tam stratil tu malu listu na oko tak som bol prenu a nafotil de sa to stalo...nemam samosvor takze ma to tocilo jak nalade a panika
  ma vtej zakrute stocilo o 90 stupnov rana predkom do ostrovceka rana zadkom...som zistil doma ze som tam stratil tu malu listu na oko tak som bol prenu a nafotil de sa to stalo...nemam samosvor takze ma to tocilo jak nalade a panika  
balino napísal:podneskajsku sa hlasim aj jauz viem preco tam je doporucena rychlost 30
ma vtej zakrute stocilo o 90 stupnov rana predkom do ostrovceka rana zadkom...som zistil doma ze som tam stratil tu malu listu na oko tak som bol prenu a nafotil de sa to stalo...nemam samosvor takze ma to tocilo jak nalade a panika