Cavte borci,
potrebujem poradit. Este pred casom, ked som paroval akykolvek android telefon, pri parovani som mal moznost zasktrtnut moznost "Data transfer", co mi nasledne umoznovalo sharovat internet z telefonu cez Bluetooth.
Ked som pred par dnami paroval novy telefon, vsimol som si, ze tato moznost mi zmizla, mam tam iba "Telephone" a "Audio".
Takisto zmizla moznost "Transferring Data via Bluetooth Device", ked som klikol na OPTIONS na idrive controleri, zatial co som mal oznaceny aktualny naparovany telefon.
Internet tym padom neviem rozchodit.
System idrive sa odvtedy neaktualizoval a zrazu ten internet nejde ani na telefone, na ktorom predtym siel. (tiez tam tie chybajuce polozky nie su)
Co sa na aute odvtedy kedy to islo zmenilo:
- Jararak mi dokodoval 6FL (USB Audio) v laktovej opierke - to funguje bezproblemov
- kvoli ziskaniu viacej miesta v laktovej opierke som odstranil snapin adapter na telefon a nahradil ho gumenou vlozkou - moze toto sposobovat nefunkncnost dat cez BT - zmiznutie polozky v menu?
Dnes rano som si vsimol, ze ked sa mi pripojil telefon k autu a hned som siel do zoznamu parovanych zariadeni, tak na 1-2 sekundy sa zobrazila aj chybaju ikonka zemegule (moznost pouzit data cez bluetooth).
Bluetooth inak funguje bezproblemov, takisto prehravanie hudby z telefonu cez bluetooth.
Na telefone mam samozrejme bluetooth zdielanie dat zapnute a s inymi zariadeniami (okrem auta) funguje.
V aute mam nasledujucu vybavu podla VIN (+ Jararak dokodoval 6FL priamo do vybavy vozidla):
6AA Bmw Teleservices
6AB Control Teleservices
6VC Control Combox
609 Navigation System Professional
612 Bmw Assist
614 Internet Preparation
615 Extended Bmw Online Information
616 Bmw Online
620 Voice Input System
633 Prep.mob. Ph. Business Bluet.interf.
698 Area-code 2
Dikes za kazdu radu