... všetko o BMW ...
novic napísal:Ahojte.
Planujem kupit nove auto. Dlhsiu dobu sa ohliadam po vsetkom moznom, no nakoniec mi padol do oka Grand tourer od BMW. Ak by som ho nakoniec kupil, siel by som do 190k benzinovej verzie s automatom.
Chcem sa vas spytat. Viete mi povedat nieco o motoroch, prevodovke, servisnych nakladoch a pod.? Ja som nikdy auto tejto znacky nevlastnil, takze som ako Alenka v krajine zazrakov. Taktiez by som sa chcel spytat, ci medzi luxury, sport, a ja neviem este akej linie, je nejaky kvalitativny rozdiel, alebo su to len balicky, ktore su lacnejsie. Na nete toho o aute ako takom moc napisane nie je, mam na mysli spominane "linie".
Dakujem za kazdy nazor a kludne sa do mna pustite.
novic napísal:Ahoj, dakujem za promptnu odpoved. :) viem, ze je to novinka ako aj to, ze je to predokolka. Najazd je v mojom pripade tak cca 17t km/ rok. Pravdu povediac, neviem ci by som siel do noveho naftoveho auta s takymto nabehom. Popravde dpf a celkovo naftu v meste moc nevyuzijem, i ked sa stane ze par krat rocne spravim aj 1000km jednym supom na dialnici. Skor ma zaujimalo, ci motory a prevodovka, ktore do toho auta davaju su spolahlive. Predpokladam, ze sa pouzivaju uz nejaky cas. Preto som sa spytal.
Vies mi nieco povedat o tom servis inclusive? To mi predajca nespominal.
Este raz dakujem za odpoved.