Mam tak problém že pri výmene hadice na vodu som poškodil palivovú prechodku ktorá praskla a neviem zohnať druhu a ani neviem načo slúži... Chcem sa spýtať či náhodou sa to niekomu doma nevála kúpil by som alebo či sa to náda nejak inak vyriešiť
si poriesil, bez toho ani nestartuj je to ventil ktory orezava vsetko nad 4bary, osobne som ho este samostatne nevidel
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
No je mi to jasne že auto je teraz nepojazdné prave preto to potrebujem nejak vyriešiť ... Ako keď ma niekto aj nejaky komplet kde je ta sranda tak sa dohodneme
No prave že som obehol ako prve šrotoviska potom som poobvolaval inzeraty a nikto nič .... Preto som to sem dal či nahodou niekto take niečo nema už ma nenapada kde by som to ešte zhaňal ...
Bol som sa už spytať v BMW a diel č. 11 stoji 120€.. Keď som bol na vrakačoch a obvolaval inzeraty tak večina mi povedala že to odrezala alebo vyhodila tak preto dufam že sa tu niečo najde ... Je to vec ktora rozhodne nema cenu 120€
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
Takže problém mam vyriešený už som zohnal ten ventil :) Diky za rady a pomoc keby že ma niekto podobný problém tak som našiel aj alternatívu ktorá sedí podla čísla s originálom a je za tretinovú cenu... http://www.nahradnedielyzilina.sk/venti ... 69216.html