... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
barabas
Autor témy
Kraj: Žilinský

Piatok, 11. Júla 2008, 23:50

skor naburam pri pomalej rychlosti lebo nevsimam a sledujem a rozmyslam nad inym, ako ked idem rychlejsie a sustredim sa na cestu, lebo viem ze musim...

Zelo ZH

Sobota, 12. Júla 2008, 09:33

M3driver napísal:
antiradary bohuzial zakazu

ivo, antiradar mysleny ako rusicka radaroveho signalu bude zakazana,a le len detektor radarov je tvoja osobna vec, to nemozu zakazat.... pokial im nerusis signal tak je secko ok..... tak mi aspon vravel jeden kamarat podporucik
BMW E34 540i 6q Saloon M paket
V8 FOREVER
BMW E24 635 CSi
Obrázok

diLucca

Sobota, 12. Júla 2008, 11:06

barabas napísal:
skor naburam pri pomalej rychlosti lebo nevsimam a sledujem a rozmyslam nad inym, ako ked idem rychlejsie a sustredim sa na cestu, lebo viem ze musim...

ja to iste, keby sluzobna fabca nemala nove brzdy, uz by bolo menej prazakov :twisted:

ale tak v cechach nemaju povolene odchylky, mestsky pouzivaju pistole(laser) a ked si siel 52km/h tak ta pokutovali, furt som sa sustredil na tachac aby som nesiel viac ako 50...

barabas
Autor témy
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 13. Júla 2008, 00:02

Zelo ZH napísal:
ivo, antiradar mysleny ako rusicka radaroveho signalu bude zakazana,a le len detektor radarov je tvoja osobna vec, to nemozu zakazat.... pokial im nerusis signal tak je secko ok..... tak mi aspon vravel jeden kamarat podporucik

tak potom ti dektektor pri laserovych bude nanic, ak ho nemozes rusit...co je blbe

Zelo ZH

Nedeľa, 13. Júla 2008, 08:55

to je pravda.... ale aspon na tie klasiky to bude este fungovat a tych je zatial drviva vacasina....
BMW E34 540i 6q Saloon M paket
V8 FOREVER
BMW E24 635 CSi
Obrázok

luciq

Nedeľa, 13. Júla 2008, 16:58

no chlapci najradsej mam taketo mudrosti ze pri pomalej rychlosti viacej naburas lebo sa nesustredis, ale akonahle prekrocite rakuske alebo madarske hranice, tak tam nespekulujete ale davate pozor ... to vidim kazdy krat jak ideme do rakuska, na slovenskej ceste jak hovado sa to sprava a akonahle prefici cez hranice tak odrazu neni problem ist kludne a neagresivne ...

inac tu 50 tusim ani neviete preco dali ... lebo vecsina statou unie ma vseobecne platnu 50tku v meste, a iba cesi a my sme sa tusim lisili ....

a nikdo vam nehovori ze nemozete ist 80 kde uznate za vhodne, len potom nepindajte na pokutu ...

a posledna poznamka> ked sa nevies sustredit na cestu ked ides len 50, tak chod vratit vodicak a vypytat spet penaze do autoskoly ... uz neviem co by som viac k tomu dodala..
NEVER BE AFRAID TO SAY WHAT YOU FEEL
"fuck you."

Mimo
Kraj: Trnavský

Nedeľa, 13. Júla 2008, 23:30

:D tak dnes som čítal dakde všetky tie novinky čo majú prísť heh no mal som zmiešané pocity. 50ka :-k mno ako to vnímam u nás. ked je hustá premávka stačí že jeden ide 45(ä aby náhodou neprekročil 60) a musia ísť aj všetci za ním. som zvedavý ako pomaly pôjdu niektorí ludia pri 50ke. je chodím väčšinou 60, pekne na štvorke a nem problém. max 70. za normálnych okolností viac nechodím. čítal som aj zmeny ohladom pokút. zaujala ma veta že ak urobím 3 pristupky za rok tak ma môže policajt poslať znovu na skúšky do autoškoly. :shock: to je fakt haluz. ja som zatial dostal 3 pokuty - blinker z kruháču, zabudol som papiere od auta doma a blbé parkovanie. a zas by som mal ísť na skúšky? :shock: pokuty sa vrak tak budú platiť že mi dajú pokutu, zoberú vodičák (ak je taký pristupok) a vrátia mi ho iba ak do 14 dní zaplatím tú pokutu :roll: - aspoň že dostaneš dočasný papier,že môžeš šoférovať. a ešte kopec haluzí, je lepšie si to naštudovať lebo človek je potom z toho debil. :(

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 237 neregistrovaných