Tak uz nam zacali prve mrazy a ja som sa rozhodol vyskusat prvykrat vyhrievanie zicla, kedze auto som kupil len toto leto. Na moje sklamanie som zistil ze sedacka sofera vyhrieva len sedak, nie operadlo. Nenapada niekoho co by to mohlo byt? Nemoze byt vypadnuty len nejaky konektor alebo nejaka poistka. Spolujazdcove sedadlo je je ok.
-= BMW 1 118i - 4/2017 - A/T =- -= BMW X1 118d - 2/2015 - A/T =- -= BMW 325d - 5/2007 - 17"/225/45 - A/T =- -= BMW 320d - 11/2004 - 18"/225/45 - A/T =- skydive forever
na E60 si mozem cez iDrive nastavit, ako ma sedacky ohrievat, resp volit intenzitu ohrievania zvlast na chrbate a zvlast pod zadkom..nemas tam take nieco?
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!" -- P.R.
Ozivim tuto temu, mam podobny problem: Vyhrievanie sedadla vodica funguje len na sedaku, operadlo nie. A ten sedak zacne hriat az po 5-10min, a aj to slabo. Spolujazdcova sedacka hreje hned operadlo aj sedak. Mam e90 so sportovymi sedackami s dofukom bocnic, s bedrovou opierkou a s vyhrevom.
Co by ste mi odporucili zmerat, vyskusat, pozriet na diagnostike? Ake odpory ma mat decka, ktore piny na konektore, kadial vedu kable, ... ? Ak to bude decka, robil si niekto uz sam vymenu? Nejaky navod?