... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

reklamne predmety bmwklub.sk

LHKing
Autor témy
Auto: BMW e87 120d Mpaket
Kraj: Košický

Problem s idrive nastavenia

Streda, 28. Októbra 2015, 20:26

Dobrý deň. Mám problém s idrive. Naposledy bolo auto programované lebo sa menil IBS kábel a MPM modul plus zaregistrovaná baterka. Môj problém je v tom, že keď nastúpim do auta zapnem kľúč nastavím si nastavenia ekvalizera (Bass, Treble, Balance atď ...) plus nejaké nastavenia v menu tlačidla na volante. Auto vypnem zamknem a nejakých 5 minút, keď nastúpim naspäť tak ostane uložené ale ako náhle prídem k autu príklad o 2 hoďky alebo o hoďku, tak všetko je opäť preladené a úplne inak ako som to nastavil ja. Prikladám aj video na prvom video ako to nastavujem a na druhom ako prídem k autu o hodinu a všetko je inak. Neviem fakt kde môže biť chyba za každú radu ďakujem. tu je link

druhé video :

local
Auto: nonBMW
Kraj: Bratislavský

Re: Problem s idrive nastavenia

Piatok, 30. Októbra 2015, 15:31

To len tak hadam, ale neukladaju sa tieto nastavenia do kluca? aspon na mojom LCI je to tak. Skus vyskusat druhy kluc, mozno na tom prvom Ti nefunguje pamat kde sa to uklada, alebo vymenit baterku na kluci, ak to ide jednoducho. Inak neviem poradit.

LHKing
Autor témy

Piatok, 30. Októbra 2015, 23:26

No akože asi aj toto je odpoveď na moju chybu lebo kľuč mam iba jeden aj to mi nejde DO asi baterka .... tak ked to je tak ako hovoris tak to bude problem ... skusim dat do kopy dakujem potom napisem ako ....

local
Auto: nonBMW

Sobota, 31. Októbra 2015, 20:45

LHKing napísal:
No akože asi aj toto je odpoveď na moju chybu lebo kľuč mam iba jeden aj to mi nejde DO asi baterka .... tak ked to je tak ako hovoris tak to bude problem ... skusim dat do kopy dakujem potom napisem ako ....

To by mohlo byt, drzim palce. Ak mas starsi kluc v ktorom sa tazsie vymiena baterka, skus klucovu sluzbu alebo hodinara, oni su sikovni.

acid
Auto: E60 530i 2004 MT

Nedeľa, 1. Novembra 2015, 18:02

LHKing napísal:

Mne sa to spravalo takto, ked som odomkol manualne mechanicky klucom, nie dialkovym. Vtedy sa mi nenacitali nastavenia. Personalizacia je v kluci...

LHKing
Autor témy

Pondelok, 9. Novembra 2015, 07:12

Ahojte. Takže dik za radu bolo to fakt v kľuči. Central funguje a idrive uklada nastavenia. Vymena baterie.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 12 neregistrovaných