... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
PeqpeK napísal:auto pod 10k by som urcite nepoistoval, u novsich je to na zvazenie
co sa tyka havarijnej tak si hlavne daj pozor aby si splnoval vsetky podmienky zabezpecenia (vlastna zla skusenost) takisto nerataj, ze za 15k auto ti niekto vyplati pri totalke alebo odcudzeni uplne realnu sumu
shadow8396 napísal:E60 535d 2009 MPAKET - 17 000€ je obst. cena. Povodna cena vraj bola okolo 80-90k.
Preto to zvazujem, kolko myslite ze by mi vyplatili pri totalke alebo pri kradezi? Ktoru cenu beru do uvahy?
Neviem ci to risknut alebo radsej platit aj tu havarijnu...
Do poistenia sa nevyznam vobec...
Ak NIEKTO do mna nabura, bude 100%tne na vine on, tak mi jeho poistovna preplati celu skodu a opravu alebo ako to je?
A ako to je ked ja som vinnik nehody a mam poskodene aj svoje auto a aj auto toho druheho? Cely servis svojho auta ide na moje naklady a servis jeho sa plati z mojho PZP ???
![]()
![]()
![]()
PeqpeK napísal:pri kalkulacii VSH auta budu brat najlacnejsie 535 s podobnymni km z toho roku, mne do posudku dokonca dali ceny z mobile.de a vobec k cene nepriratali registracnu dan...na auto som mal v januari kupcu za 15,5...poistovna nacenila na 10,3
co sa tyka toho, ak do teba niekto nabura, tak zalezi od jeho poistovne, ak zistis, ze vinnik ma poistovnu zacinajucu na k, tak sa mozes zacat prezehnavat...
ten posledny priklad si pochopil spravne, jeho skodu BY MALA zatiahnut tvoja PZP
shadow8396 napísal:E60 535d 2009 MPAKET - 17 000€ je obst. cena. Povodna cena vraj bola okolo 80-90k.
Preto to zvazujem, kolko myslite ze by mi vyplatili pri totalke alebo pri kradezi? Ktoru cenu beru do uvahy?
Neviem ci to risknut alebo radsej platit aj tu havarijnu...
Do poistenia sa nevyznam vobec...
Ak NIEKTO do mna nabura, bude 100%tne na vine on, tak mi jeho poistovna preplati celu skodu a opravu alebo ako to je?
A ako to je ked ja som vinnik nehody a mam poskodene aj svoje auto a aj auto toho druheho? Cely servis svojho auta ide na moje naklady a servis jeho sa plati z mojho PZP ???
![]()
![]()
![]()