... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

mmracing.sk

8marco8
Autor témy
Auto: BMW 530xd e60
Kraj: Košický

Re: Gumené koberčeky

Štvrtok, 22. Októbra 2015, 22:13

ver ci nie nemam paru kolko stoja original, do servisu bmw to mam uz cca 65 km. to neriesim, preto net lebo nemam cas sa koli kobercom jebat do bmw,
frajer s peniazmi nie som , ani s tym ze som ich vyhodil. pisal som im pred zalozenim temy ze mi nesedia ze ked nie su original tak si doplatim za original, odpoved prisla ze to mam riesit cez reklamacne atd. kedze v ponuke ine nemali a nechcelo sa mi balit gumy pre 30€ zalozil som temu si som to len ja blbo nezalozil ci ma niekto doma take koberce. potom sa diskusia rozvasnila atd. inak mam inu znacku auta a nove auto a nie bmw , e60 sa kupovala pre manzelku kt najazdi cca 20 000km/rocne. preto jazdenka. myslim si ze clovek nemusi zarabat miliony aby riesil cenu kobercov, kt stoja uz podla zistenia od 30 do 100 €. zle si to pochopil. neviem ti to potom vysvetlit ak nechapes. nesedim na fore kazdy den ako ty, nezaujimam sa o auta tak ako ty, nemam k nim srdcovy vztah, mozno preto ze striedam auta a znacky. neviem ci si cital celu diskusiu, nebol som nasraty kym mi neprisla odpoved z predajne. To kolko kusov predaju je ich vec a to ze sadli niekomu inemu do e60 musi byt blbost. a este raz, aj v maily som mal napisane ze origo diely sa nedaju vratit a pripominam ze o vratenie penazi mi neslo ale o informaciu, ze je to original... ale to je jedno. zo stranky a mailov som pochopil ze som dostal funkcne koberce. prisiel som hladat tu na forum stranku a nasiel som tuto. ceny som si nepreveroval proste objednal a zaplatil. vypicoval som sa po blbom dni a koniec , vobec som neriesil cenu, proste som im doveroval. nechce sa mi to tu dalej riesit.

Užívateľov profilový obrázok
eko.fresh
Auto: bmw
Kraj: Zahraničie

Piatok, 23. Októbra 2015, 08:29

8marco8 napísal:
ano bol problem.

Iba pre uplnost, davam sem email ktorý sme odoslali hned po tom čo nám bolo oznamené že nepasuju.
Ako som spominal vrátiť sa daju do 14 dní, uplne štandardne. Myslim si ze zo strany nás (predajcu) bolo povedané už všetko.

Vážený zákazník,

Gumené rohože, ktoré ste si objednal v objednávke číslo 201033439 sú vhodné na Vaše auto. Sú vhodné na BMW E60/E61 a predali sme z nich 20+ sád.
Produkt je z druhovýroby od značky REZAW-PLAST čomu zodpovedá aj cena a popis na eshope:
http://prebmw.sk/sada-gumenych-rohozi-c ... 61/p998304

V prípade, že ich chcete vrátiť, môžete tak urobiť do 14 dní od prebrania zásielky. Produkt nesmie byť poškodený, používaný, musí byť v pôvodnom obale a spolu s produktom je potrebné odovzdať všetky dokumenty týkajúce sa predmetného produktu. Produkt musí byť schopný opätovného predaja v stave nový.

Tovar posielajte na adresu prevádzky eshopu (PRE Group s.r.o. prebmw.sk - Bajkalská 12/C, 821 08 Bratislava ),alebo odovzdajte tovar osobne na odbernom mieste Bajkalská 12/C, 821 08 Bratislava Pondelok až Piatok 13:00 - 18:00.

K tovaru pripojte tlačivo Odstúpenie spotrebiteľa od zmluvy, ktoré je v prílohe.

V prípade, že máte záujem o originálne rohože BMW môžete si ich objednať cez naš eshop v cene 109.90 €

http://prebmw.sk/sada-originalnych-bmw- ... 1/p1000011

Originálne diely BMW sú na individuálnu objednávku a nedajú sa vrátiť.

Prajeme Vám príjemný deň.

S pozdravom,

Jozef Meričko
+421944489689
info@prebmw.sk
PRE Group s.r.o. - prebmw.sk

8marco8
Autor témy
Auto: BMW 530xd e60
Kraj: Košický

Piatok, 23. Októbra 2015, 08:36

ano ale uz bolo po vsetkom a koberce dotatocne prihodene na stranku ... koncim konverzaciu aj ja

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných