... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

mmracing.sk

derik
Autor témy
Auto: BMW E46 320d 2000
Kraj: Trenčiansky

Radio, nejde zapnúť, čas svieti

Štvrtok, 22. Októbra 2015, 12:29

Neviete čo by mohlo sposobovat problem na radiu BMW Business CD, je to to pred rokom 2002. Vybral som ho, nacinoval som si všetko podľa tohto:

http://www.instructables.com/id/Aux-Input-for-BMW-325i-Business-CD/

Po zapojeni mi svieti na radiu iba čas + ked stlačim vyberanie CD tak CD vysunie, no ked zapinam radio - popripade hudbu z CD, nič sa nedeje. Poistky som pozeral, su v poriadku.

Skušal som to aj odcinovať dať do pôvodneho stavu no stale to nejde.

Lukas64
Auto: BMW 330D
Kraj: Prešovský

Re: Radio, nejde zapnúť, čas svieti

Štvrtok, 22. Októbra 2015, 18:07

derik napísal:
Neviete čo by mohlo sposobovat problem na radiu BMW Business CD, je to to pred rokom 2002. Vybral som ho, nacinoval som si všetko podľa tohto:

http://www.instructables.com/id/Aux-Input-for-BMW-325i-Business-CD/

Po zapojeni mi svieti na radiu iba čas + ked stlačim vyberanie CD tak CD vysunie, no ked zapinam radio - popripade hudbu z CD, nič sa nedeje. Poistky som pozeral, su v poriadku.

Skušal som to aj odcinovať dať do pôvodneho stavu no stale to nejde.

neprehrial si ten IO?

PetoK
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 22. Októbra 2015, 19:18

Blahozelam k pokazeniu radia... ten navod je uplne idiotske riesenie... pripaja signal hulvatsky rovno na koncak, bez moznosti regulacie audioprocesorom... a este to otrasne prevedenie... takto to dopadne ked nieco montuju amateri a este sa tomu nerozumeju...

Nabuduce sa naucis, dat to urobit niekomu, co sa vyzna a je odbornik... :thumbup:

derik
Autor témy
Auto: BMW E46 320d 2000
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 22. Októbra 2015, 21:38

Už som to rozchodil, pripajal som rádio keď bol kľúč v prvej polohe. Petok máš nejaký iný low-cost návrh ako pridať aux na to hnusne rádio? A hra to celkom dobre, nie je počuť nijaký šum ani nič podobne. Áno je pravda že to nejde cez audioprocesor ale na to rádio sa fakt nič solídne a lacné vymyslieť nedá.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 13 neregistrovaných