... všetko o BMW ...
 Stav auta : predpokladam ze nieco s turbom ale nemusi byt uplne KO, podarilo sa mi ho precipovat uz, JE TO CITIT! a dufam ze po GO sa to znatelne este zlepsi, planujem intercooler + upravu hlavy(ani nie tak vykon ako SPOLAHLIVOST ak sa bude dat)... rady a podnety prijimam s VDAKOU ! 232820258 ICQ, siknu sa mi naryxlo predne tlmice - zatim plan Bilstein plyn+kvap- rady, ina ponuka? cena? THX dopredu a rozvody asi tiez hned vymenim takisto mozete poradit resp ponuknut prip. kde zozeniem lacno (iba kvalitu) nebudem setrit ali ani preplacat za zbytocnosti. DIKI MOC
 Stav auta : predpokladam ze nieco s turbom ale nemusi byt uplne KO, podarilo sa mi ho precipovat uz, JE TO CITIT! a dufam ze po GO sa to znatelne este zlepsi, planujem intercooler + upravu hlavy(ani nie tak vykon ako SPOLAHLIVOST ak sa bude dat)... rady a podnety prijimam s VDAKOU ! 232820258 ICQ, siknu sa mi naryxlo predne tlmice - zatim plan Bilstein plyn+kvap- rady, ina ponuka? cena? THX dopredu a rozvody asi tiez hned vymenim takisto mozete poradit resp ponuknut prip. kde zozeniem lacno (iba kvalitu) nebudem setrit ali ani preplacat za zbytocnosti. DIKI MOCMax-Max napísal:mna by hlavne zaujimal skutocny prinos chipu na M21.... skoro to tipujem na nastavenie rozstelovaneho vstrekovania :-)
 si myslim ze by ste mali utekat pri prvej prilezitosti lebo ja to citim dost a to si este mylim ze turbo tam mam uz len na paradu
 si myslim ze by ste mali utekat pri prvej prilezitosti lebo ja to citim dost a to si este mylim ze turbo tam mam uz len na paradu  . Mohli by ste mi poradit ake tlmice tam ma supnut:D DIK  A taky amatersky tip nesanujte na kvalitnom oleji a na gumach, mne vychadza po chipovani o liter mensia spotreba este
. Mohli by ste mi poradit ake tlmice tam ma supnut:D DIK  A taky amatersky tip nesanujte na kvalitnom oleji a na gumach, mne vychadza po chipovani o liter mensia spotreba este  poviem vam ako to bude ked bude auto hotove podla mojich predstav - planujem este intercooler ;D CHIP 85kw -->107Kw coz musi citi fakt kazdy a za kazdych okolnosti
 poviem vam ako to bude ked bude auto hotove podla mojich predstav - planujem este intercooler ;D CHIP 85kw -->107Kw coz musi citi fakt kazdy a za kazdych okolnostiBJS napísal:D CHIP 85kw -->107Kw coz musi citi fakt kazdy a za kazdych okolnosti
 , aby z nej nesiel na lane, ja by som bol rad, ze si pekne chrochta a vozil sa, a nie spekuloval o nejakom vykone, to je pri tychto motoroch, ako drazdit hada bosou nohou.
 , aby z nej nesiel na lane, ja by som bol rad, ze si pekne chrochta a vozil sa, a nie spekuloval o nejakom vykone, to je pri tychto motoroch, ako drazdit hada bosou nohou.  
 coz verim ze keby motor mal aj menej vazny prblem by sa hned prejavilo : vysledok-> secko ok ziadny problem, ziadny DYM. Z toho mi vyslo ze motor bude mat fakt tych 180.000 najazdenych a ked pocitam ze ma cca 17rokov (10.000km/rok ojoj po DE dialniciach) tak vlastne budem prvy kto na nom asi bude jazdit
 coz verim ze keby motor mal aj menej vazny prblem by sa hned prejavilo : vysledok-> secko ok ziadny problem, ziadny DYM. Z toho mi vyslo ze motor bude mat fakt tych 180.000 najazdenych a ked pocitam ze ma cca 17rokov (10.000km/rok ojoj po DE dialniciach) tak vlastne budem prvy kto na nom asi bude jazdit  . NA brzdu pojdem ked bude secko ok. Inspiraciu na tuning a cip som nasiel na nete inak, kde som 2.4td videl aj na brzde na videu kde este starsi agregat s nevelkymi upravami vratane chipu+intercooler samozrejme, dal 192konikov. Mne bude stacit tych 160-175 nebudem to maxovat lebo sa neoplati. CO som sa dozvedel jedina slabina agregatu resp. jeho prislusenstva je chladiaci system kde si treba dat bacha na par veci (aj to su len ventily a nejake hadicky, ktore asi preventivne vymenim za tie z novsich modelov bmw) iba ktore sa zvykli pokazit a tym sa prehrial motor -> to uz pozname co potom.
. NA brzdu pojdem ked bude secko ok. Inspiraciu na tuning a cip som nasiel na nete inak, kde som 2.4td videl aj na brzde na videu kde este starsi agregat s nevelkymi upravami vratane chipu+intercooler samozrejme, dal 192konikov. Mne bude stacit tych 160-175 nebudem to maxovat lebo sa neoplati. CO som sa dozvedel jedina slabina agregatu resp. jeho prislusenstva je chladiaci system kde si treba dat bacha na par veci (aj to su len ventily a nejake hadicky, ktore asi preventivne vymenim za tie z novsich modelov bmw) iba ktore sa zvykli pokazit a tym sa prehrial motor -> to uz pozname co potom.
feboi napísal:J tatko bol 15rokov majitelom autoservisu takze nejake znalosti ohladom aut su! potrebujem ale nieco co uz mate odskusane ! DIIIIIIK NAPR. kto kde za kolko a ako mi da do puncu hlavu, alebo ci sa oplati nova lepsia kabelaz resp hadicky? Ci menit tesnenie pod hlavou aj ked je asi ok? oplati sa, hrubsie, tensie ma vplyv toho pol milimetra rozdiel? J vzduchovy filter resp cely kit vase skusenosti? Rezonator + tlmic zadny davam nabeton nejaky tip? SNAZME SA!