jj dakujem za rady aj Wincik mi veľa toho poradil za čo som mu veľmi vďačný aj my vysvetlil čo je evry mod.. dokonca sme zistili, že mám v sérii samosvor

spomínal mi aj užívateľa starynovy no po zime bude peňaženka na tom lepšie, vraj sa vyznáš veľmi dobre tak sa teším, zatiaľ sa idú len tlmiče zadne meniť a da sa aj kat dolu.. aj tlmič no.. len trápi ma taká obzvlášť závažná vec... povodnemu majitelovi sa pokazil central tak ho dal het... teraz je central iba na kufri a mám zaseknuté ľavé zadné dvere .... s ferim sme to pozerali no nevieme čo s tým vravel,že sa s tym ešte nestretol.. ešte že sa dal tapacír vybrať bo ich vobec nejde otvoriť.. a čudlik na zamykanie je v zamknutej polohe ked ho dvihnem nahor tak znova spadne dole... a neviem od čoho sú také 2 káble vedené k zámku (pravdepodobne) biely a modrý... raz sa mi to tiež tak zaseklo ale ptm ako som chviľu pojazdil odomkol zamkol kufor cez central tak mi tie dvere odomklo... kedze som stal na parkovisku v noci tak som samozrejme pozamykal a znovu je to zaseknuté... už neviem čo s tým.. už sa aj napádala myšlienka cvaknúť tie chuj*** káble... :/
- takže dodám včera som si bol po mechanizmus priehradky pri spolujazdcovi a týpek čo mi to predával mi poradil, aby som tie káble štikol a napojil na baterku... tak som skúsil a nič.. ja už neviem čo s tým...