... všetko o BMW ...
dumo10 napísal:Tak dneska nam pribudlo pekne cislo na tachometry
nuberian napísal:
Presne na toto číslo som sa tešil aj ja, že si ho odfotím cestou do Popradu, ale zabudol som na to ako na všetky predtým![]()
Inak pekná starostlivosť.
Bushido46 napísal:Dumo prikladna starostlivost ako vzdy. Krasne auticko nech sluzi velmi dlho :)
dumo10 napísal:Diky moc za pochvalu.tak snazim sa aj ked som mal uz nutkanie ho predat a kupit nieco novsie len uz je tam nasypanych tolko penazi ze este si ho nejaky ten rok dva necham...rozmyslal som na X5 (E70) ale tak to je zase financne dost inde...uvidime casom zatial robi radost aj toto
Bushido46 napísal:
E46 su super auta a dodnes velmi krasne, vzdy sa otocim ked vidim pekny kusok. Ja som svoju vymenil teraz za E61 co je len o 3 roky mladsie auto, ale akoze rozdiel na nepoznanie co sa tyka komfortu a pocitu z auta. Pritom ja mam holotu akoze...
dumo10 napísal:tak ano E46 su velmi nadcasove auta aj ked maju svoj vek tak stale je to pekne auto a neda sa porovnavat 3 a 5 rada BMW...5 ma viacprkovu napravu uplne ine pruzenie vsetko skor do komfotneho jazdenia...co som pozeral tam mas velmi peknu E61 skoda ze to neni 530 ale tak aj ta 525 musi ist pekne