... všetko o BMW ...
matyson napísal:X5 3d som mal a už to nechcem vidieť.
mal som aj e39 4,4i a nedá sa to porovnať
4,4 je top nie ten traktor
záhada je že vždy sa vyjadrujú experti čo x5 alebo 4,4i nikdy nemali.
Ale teraz keď som skúsil murano a hlavne tú ich prevodovku tak to je top
rudy555 napísal:Len to LPG není len radost ale aj starost ,a casom sa určité bude robit na aute hlava co tiez nebude lacne .
ViktorDDD napísal:
4.4ka, na LPG zatim cca 36tis. km a bez starosti, iba tankovanie a raz vymena filtrov, ano obcas su starosti, po x kilometroch repas splynovaca, vstrekov, ale to sa da vybavit v servise za pol dna a zas na dlhy cas klud
bude sa robit hlava? to kvoli LPG? mas k tomu aj rozumne vysvetlenie? (ze suche palivo, sedla ventilov, atd si nechaj, BMW nema hlavu z marcipanu)
ViktorDDD napísal:. . . ze suche palivo, sedla ventilov, atd si nechaj, BMW nema hlavu z marcipanu
ViktorDDD napísal:
![]()
![]()
že na subaru, toyotách, hondách sa po LPG musia riešiť sedlá ventilov nie je nič nové, ale čo som napísal to platí
btw. koľko ušetríš na palive za tých 170 tis. km? keď rátam úsporu 5€/100 (čo je blbosť, ušetríš viac), tak to vychádza na 8500€ úsporu, no boha keď si po tom oprava motora zapýta pár stovák alebo tisícku tak srať na to . . . aspoň si tých 170tis. km užiješ s motorom ktorý má adekvátny výkon na 2,3tonovú kurvu a nebude pod kapotou mlynček na mak (výkon motora 3,0d ktorý pôsobí veľmi solidne v takej e39 tak v aute čo má o dobrých 600kg viac to už nie je bohvie čo, to akoby si s tou e39 ťahal stále za sebou vozík naložený cementom
starynovy napísal:Zahnut koncovky do dola a brutal mental cip... dynamika predci 4.4 a spotreba sa vyrovna. Potom uz len menit prevodovky, rozvodovky, pol osi, turba a podobny spotrebak.