... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
jakub2712 napísal:Chlapci auto si nesiem zo servisu chyba bola rozpadnuté podtlakové hadičky.. auto už ťahá ako má :)
jakub2712 napísal:A na cenu čo vravíte? Je tých 200€ v norme? Ak máte niekto skúsenosť s takouto opravou kolko ste platili?
Lewelboss napísal:Zvolen je drahy, sam neviem ci je ich kvalita natolko hodnotna, aby za takuto opravu zapytali az tolko.
Za mna osobne je to vela.
Kedze.. hadicky stoja par €, tym myslim mozno jednociferne cisla.
Kontrola podvozku je tak mozno vizualna a sem tam nejake ,,zapajsrovanie" capov, ci tam nie je vôla. Co tvori robotu na ozaj par minut.
kontrola kvapalin? pozriem olej, pozriem vodu, zmeriam do kolko stupnov je nemrzka, pozriem servoolej..
Sanie dole je u tohto auta tak na hodinu aj s robotou opacnym smerom + robota samotnej opravy hadiciek.
No neberte to zas tak, ze osocujem dany servis. Ked je zakaznik spokojny a kym zakaznika neklamu, tak OK.
No ja osobne by som to opravil lacnejsie.
jakub2712 napísal:No lenže u mňa v okolí je ťažké nájsť niekoho seriozného čo sa rozumie aspoň z časti do týchto áut.. prípadne ak by ste vedeli niekoho v BB kraji odporúčiť takby som vám bol vdačný. a áno je to ona.