... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
Easa
Autor témy
Auto: Staré
Kraj: Žilinský

Výmena 39 Sedan za Touring, na čo si dať pozor?

Utorok, 29. Septembra 2015, 22:10

Chalani, v poslednej dobe solídne uvažujem že by som prešiel na 39 v Touringu... Nie že by bola moja 528 zlá, no nieje to zrovna praktické auto skrz to že sa tam nedajú sklápať sedačky a x krát potrebujem niečo previezť a nedá sa...Plus také ťažné predsa len na Touringu vyzerá normálnejšie ako na sedane. Otázka je, na čo si dať pozor resp. Na čo je tá touring kasňa/podvozok háklivejšia od sedanu? Jediné čo viem tak je že väčšina mala Nivo... Podmienka - musí byť benzín a musí byť manuál, a samozrejme nič menšie ako 525 nepripadá do úvahy, ideálne 530+. Ak o niečom viete kludne dajte link. Mám na mysli niečo takéto:

http://www.mobile.de/cz/Osobní-vůz/BMW-530i-touring-M-Sport-Paket-TÜV-neu/vhc:car,pgn:1,pgs:10,srt:price,sro:desc,mke:3500,mdl:22,frx:12-2003,ful:petrol,ger:manual_gear,vcg:estatecar/pg:vipcar/215809659.html
EX [E38 740i M62B44 Orientblau / Marineblau]

asfethan
Kraj: Zahraničie

Re: Výmena 39 Sedan za Touring, na čo si dať pozor?

Utorok, 29. Septembra 2015, 22:26

Z casti si si aj sam odpovedal. Daj si pozor na Nivo.

Samostatnou kapitolou su piate dvere a sice zvyknu kvitnut, je tam blbo rieseny odtok vody, tzn. drzi sa tam a potom to hrdzavie. Dalej zamok samotnych piatych dveri, ako aj ich otvaratelneho okna. Ze vyhrievanie zadneho okna sluzi aj ako antena to vies, tym ze je to ale otvaratelna cast na touringu, moze byt nachylnejsia, cize mozes skontrolovat aj tuto cast.

Dalej madlo za ktore sa otvaraju piate dvere, je to taka lista v ktorej su zapustene skrutky, tie sa casom zlomia a potom to len tak visi. V tejto liste je aj osvetlenie SPZ. Mozes skusit ci uz nema volu. Pouzity nahradny diel sa zohnat neda, len novy z BMW. Nie je to nejak extra drahe, ale je s tym ostara a treba to dat lakovat. V kazdom pripade ak to menene nebolo, otazka je tiez len ze kedy a nie ze ci. Aj vnutorne plasty piatych dveri zvyknu hrkat a pri rozoberani su velmi nachylne na lamanie zaraziek ktore ich drzia na karoserii. Mozes skusit volu, ak uz boli rozoberane mozu hrkat ako som spominal prave kvoli tomu ze uz su oblamane...

jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Re: Výmena 39 Sedan za Touring, na čo si dať pozor?

Streda, 30. Septembra 2015, 06:41

touring ma inac riesenu zadnu napravu - silenty napravnice su 2,5 drahsie, vecsie a nejak viac ich to auto nici.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 11 neregistrovaných