Pondelok, 28. Septembra 2015, 20:55
Zdravím Vás páni.
Chcel by som Vám predstaviť moje autíčko :) Auto už mam nejaký ten rok a tri mesiace len som sa nejako nečinil aby som sa dokopal k tomuto článku. Takže, pôvodne som hľadal e90 v m-pakete navy a kožene sedačky (strešne okno len plus) a touring som odvrhol síce bol pekný ale chcel som sedan ale nejako to vyšlo tak,že napokom som poriešil tohto Touringa :) išiel som ho len pozrieť kedže predajca bol par desiatok km od môjho mesta a hovoril, že keď ho uvidím a povozím sa, sedana nebudem chcieť :) tak som sa jeden deň vybral na výlet s kamarátom že ho aspoň obzrieme. Majiteľ mal pravdu už pri prvom pohľade naňho ma strašne chytilo za srdce a vedel som že si ho beriem domov :) (nie som človek čo prvý krát sadol do bmw a vozil sa mame doma aj e90tku takže som vedel čo je to za auto). Už pri prvých km som si užíval cestu domov a vedel som že dobre som kúpil :) za ten rok a niečo čo mam auto musím povedať že všetko ide ako hodinky a nemôžem sa na nič stažovať nesklamalo ma ani nenechalo v štichu.
Takže len tak v skratke: jedná sa o Bmw e91 320d 120kw r.v.2007. Čo sa týka výbavy tak ma m-paket, panorámu, polokožené sedadla s dofukom bočníc, vyhrev sedadiel, profesional rádio a všeliaké inšie prkotiny ako tieto auta obsahujú. Auto bolo pôvodne s m-kovým podvozkom na 17" elektronoch. Vizeralo fajn ale nejako mi to moc nerezalo a časom aj tak trošku omrzelo, tak som to zamenil za BMW styling e63, kola 9" široké vpredu a 10" vzadu, čo sa týka pneumatík tak klasika 225/35/19 a 255/30/19. Kedže auto na týchto kolesách a m-kovom podvozku vôbec nevizeralo dobre tak som poriešil KW štelovak aby som auto dostal nižšie. Do budúcna uvidím stále ma niečo napadne ale zase sa snažím držať hesla čím menej tým viac :) pre BMW :)
-
Prílohy
-

-

-

-

-

-