... všetko o BMW ...
Moderátori: Hugino, SmartBastard
dirtdevil napísal:zdravim Vas...ziadam o radu...po meneni oleja v motore mi vkuse svieti servis a interval vymeny...ak dam iny interval tak mi to zmeni na dalsi ale po chvilke vozenia mi skoci opat na predchadzajuci interval..nejako mi to nechce auto priat...
dirtdevil napísal:zdravim Vas...ziadam o radu...po meneni oleja v motore mi vkuse svieti servis a interval vymeny...ak dam iny interval tak mi to zmeni na dalsi ale po chvilke vozenia mi skoci opat na predchadzajuci interval..nejako mi to nechce auto priat...
RMX5 napísal:
ahoj jamám taký problém vymenil som olej vyresetoval servis aj v bmw a po nastartovani my vyhodí zase cerveny trojuholnik a datum 2 roky dozady vymenu,alebo ostatný nevedia poradiť co stym moze byť.
Gorgi napísal:Treba resetovat rucne interval cez onboard a ked to nepojde treba cez diag.
Ale nema preco to neist cez onboard pokial to je len olej. servis.