... všetko o BMW ...
PetoK napísal:Jasne, KM su urcite pravdive...![]()
![]()
trunek napísal:a prečo? ja som mal 12r jedno auto. Teraz mám 4 tak prečo by malo byť zákonite na každom milión km? šoférovať môžem iba jedno takže zákonite na ostatných km nepribúdajú tak rýchlo. Za prvý rok som na 540i urobil cca 30tkm a tento rok možno 5tkm. Keď teraz pri mne nebudú rapídne stúpať km na aute automaticky stáčam?
Gorgi napísal:9/2013 mala 113.054km.
trunek napísal:rudy555 - videl som fabiu, ktorá mala 9 rokov a iba 35t km. Nijako neobhajujem to auto ale nikto netuší aký ma kto život a prečo si to auto kupoval. Ale odborníkom byť iba z foto je fakt sila. Zažil som aj to, že si prišli pozrieť ku mne 540i, natočili video, to video pustili doma mechanikovi a na zákade zvuku z mobilu diagnostikoval auto. Takže na takých odborníkov, ktorý auto nevideli mám svoj vlastný názor. Na druhej strane mám E39nu ktorá má cez 500t km a nie je ošúchaný volant absolutne a kľudne sem dám foto. Je to rôzne a vždy budem zastávať názor, že iba z foto sa stav určite presne nedá. Odhadnúť sa niečo asi dá ak to je chliev ale presne sa to zistí iba ak si to omakáš. Preto sa smejem na každom komentáre o aute od ľudí ktorý bývajú na druhej strane Slovenska ako má sídlo daný bazár