... všetko o BMW ...
ViktorDDD napísal:
OK nechajme motor ako je (ak si prečítaš ešte raz a pozorne môj post tak zistíš že o motor som tam moc neriešil)
ale tak podľa teba je to úplne OK ak má jedno auto predfl. zadné a pofl. predné svetlá, druhé naopak, pričom facelift na svetlá (predné aj zadné) prebehol naraz. alebo mi chceš povedať, že keby som prišiel v roku 2000 do bavarie kúpiť si 5ku tak mi to dolepia kadejako podľa toho aké svetlá majú? ešte dobre že to nemá ľavé svetlo pred a pravé po facelifte
ViktorDDD napísal:
OK nechajme motor ako je (ak si prečítaš ešte raz a pozorne môj post tak zistíš že o motor som tam moc neriešil)
ale tak podľa teba je to úplne OK ak má jedno auto predfl. zadné a pofl. predné svetlá, druhé naopak, pričom facelift na svetlá (predné aj zadné) prebehol naraz. alebo mi chceš povedať, že keby som prišiel v roku 2000 do bavarie kúpiť si 5ku tak mi to dolepia kadejako podľa toho aké svetlá majú? ešte dobre že to nemá ľavé svetlo pred a pravé po facelifte
Gabo10 napísal:Takú Audi má kolega z práce a za mna e39 je lepšia
ak by som mal zhodnotiť +-
E39
+ viac miesta v interieri
+ krajší zvuk motora
+viac zábavy - zadokolka
-každá jedna hrdzavie
Audi
+je novšia
+lepšia spotreba
-4 valec
-mizerné odhlučnenie oproti e39
Bengalll napísal:Caute mal som e39 ( 523i rok 99, a 530d rok 2003 takmer vo full) mal som aj e60 530i rok 2004. E39ny su fajn no aj ked mas good vybavu, je to uz stara technika a velky nepriatel tohto auta je korózia. Ja som ju moju e39 530d predal minuly rok za 6000€ a to som ju nemal na inzerate![]()
Teraz mam benzinovu V6 audi a6 avant rok 2008 zo 162000km a som spokojny. A4 a 3 rada je podla mna o nicom...
rudy555 napísal:
ta 2.4 je slabučká na A6 riadne to žere a nič nejde
Bengalll napísal:
no 4,2 sa v avante tažko zháňa, 3,2 fsi je čistá pohroma(rozvody)mal som tú česť a TFSi je 4 valec a väčšinou slabučka aj výbava. Ja som zohnal super stav 2,4-ku s parádnou výbavou tak som ju zobral, pri jazdených autach musis niekedy urobit kompromis.Keď sa ti zdá 8-9 litrov benzinu vela na stovku tak potom neviem, aj favorit tolko žral
auto111 napísal:Podla spritmonitor.de je priemer A6 2,4 11,6 L
Cize 8-9 L je velmi optimisticka (nerealna) hodnota.
Bengalll napísal:Žilina - Praha v aute 4 ludia a komplet napratany kufor a klíma nonstop - priemer 8,5L/100km tam dokonca menej no spät som sa ponáhľal