... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

reklamne predmety bmwklub.sk

ŠtefanDankovič
Autor témy
Auto: Bmw e36
Kraj: Žilinský

bmw e36 - auto mi padá pod otáčky a skapína

Pondelok, 7. Septembra 2015, 10:03

Ahojte mám bmw e36 1.6 benzín r. 1991 a nám takýto problém , ešte donedávna mi auto hrozne skapínalo pri ceste 10km mi to 7x skapalo...Vždy ked som napr. podradil z 3 do 2 tak mi to skapalo akoby vôbec nedokázalo udržať otáčky proste akoby sa autu nechcelo a skapalo ... A aj ked som auto len naštartoval tak boli nízke cca 600-800 a stále tak skákali a auto sa dusilo ... niekedy ked boli otázky nízke tak kapalo tak,že mi až sťahovalo svetlá rádio a blikla baterka... Tak som to dal pozrieť a chlapík mi prečistil škrtiacu klapku ... potom auto šlo 2 dni ako nové otáčky pri štartovaní 1000 či za tepla alebo za studena a neklesali ,ale môj problém sa zmenil.... Naštartujem auto za studena otáčky držia na 1000 a ked idem cca 500 metrov tak autu akoby sa nechcelo kým ešte neni zahriaté a ked už sa zahreje ide skvele ,ale zasa ked podradím alebo vyradím tak mi otáčky padnú až na 500 . Auto neskape iba ho trasie ... Prosím o radu čo by to mohlo byť ? niekto mi povedal ,že iba neaký snímač...niekto váha vzduchu , niekto zasa hovorí váha vzduchu nie ... poprosím vás o pomoc píšte tu alebo na mail alebo kľudne i FB , ďakujem za pomoc

Užívateľov profilový obrázok
SurrendeR
Auto: e36 328i Tour
Kraj: Bratislavský

Re: bmw e36 - auto mi padá pod otáčky a skapína

Pondelok, 7. Septembra 2015, 10:06

chlapik, co ti cistil skrtiacu klapku ti nepovedal, ze mas sanie derave na reseto?
totiz presne toto mi robilo, ked som zle nasadil koleno sania a tahalo to falosny..
skus dat dole airbox, vahu a koleno sania, pozri ci nieje derave - predpokladam ze bude, a potom preistotu pozri aj dalsie hadice co su na sani, napr do volnobezneho ventilu.

Užívateľov profilový obrázok
Netko18
Auto: Bmw e36 318i
Kraj: Prešovský

Utorok, 8. Septembra 2015, 18:15

tak tak skontroluj si poriadne cele sanie ja som mal popraskanú hadicu za váhou pripadne skus pri naštartovanom motore zapchat sanie ak ti motor nezdochne tak je jasne že je niekde diera :thumbup:

Gibertori
Kraj: Prešovský

Streda, 16. Septembra 2015, 13:52

I would love to find the next great information like this and hope that it will have more information.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 11 neregistrovaných