Pondelok, 7. Septembra 2015, 10:03
Ahojte mám bmw e36 1.6 benzín r. 1991 a nám takýto problém , ešte donedávna mi auto hrozne skapínalo pri ceste 10km mi to 7x skapalo...Vždy ked som napr. podradil z 3 do 2 tak mi to skapalo akoby vôbec nedokázalo udržať otáčky proste akoby sa autu nechcelo a skapalo ... A aj ked som auto len naštartoval tak boli nízke cca 600-800 a stále tak skákali a auto sa dusilo ... niekedy ked boli otázky nízke tak kapalo tak,že mi až sťahovalo svetlá rádio a blikla baterka... Tak som to dal pozrieť a chlapík mi prečistil škrtiacu klapku ... potom auto šlo 2 dni ako nové otáčky pri štartovaní 1000 či za tepla alebo za studena a neklesali ,ale môj problém sa zmenil.... Naštartujem auto za studena otáčky držia na 1000 a ked idem cca 500 metrov tak autu akoby sa nechcelo kým ešte neni zahriaté a ked už sa zahreje ide skvele ,ale zasa ked podradím alebo vyradím tak mi otáčky padnú až na 500 . Auto neskape iba ho trasie ... Prosím o radu čo by to mohlo byť ? niekto mi povedal ,že iba neaký snímač...niekto váha vzduchu , niekto zasa hovorí váha vzduchu nie ... poprosím vás o pomoc píšte tu alebo na mail alebo kľudne i FB , ďakujem za pomoc