... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

bmwtt.sk

BaDDog
Autor témy
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 6. Marca 2008, 01:19

little_psycho napísal:
www.kabriolety.com tam som tiez registrovany a pýtal som sa tam jedneho chalana a on mi to poradil....

a sorry. trocha som sa sekol. cena tam bola 15tis.

kukal som teraz tu spravu čo mi chalan pisal a vraj to je z českeho bmw fora.

Tam som sa registroval už aj ja... :wink:
A tiež mi tam jeden chlapík hovoril okolo 10-15.ooo Kč...čo nieje vobec vela...

Užívateľov profilový obrázok
Zajo
Auto: E38 740iA

Streda, 9. Júla 2008, 11:51

Zdravim. Rozmyslam nad E36 cabrio 328i, chcem sa spytat ci je zlozite zohnat hardtop alebo ci su na to nejake specializovane predajne (aj zahranicne). Tak isto ake su realne ceny v nemecku, malo by to byt do 6000 euro (taka max januar 1997) a ked som videl predavat v pohode aj za 9000 tis v rovnakom stave zhruba, tak ci neni tych 6k malo, ci to nebudu dake lacne crepy, pricom vyzeraju dost dobre.

BaDDog
Autor témy

Streda, 9. Júla 2008, 20:36

Zajo napísal:
Zdravim. Rozmyslam nad E36 cabrio 328i, chcem sa spytat ci je zlozite zohnat hardtop alebo ci su na to nejake specializovane predajne (aj zahranicne). Tak isto ake su realne ceny v nemecku, malo by to byt do 6000 euro (taka max januar 1997) a ked som videl predavat v pohode aj za 9000 tis v rovnakom stave zhruba, tak ci neni tych 6k malo, ci to nebudu dake lacne crepy, pricom vyzeraju dost dobre.

Sezona... nič neporiešiš... počkaj do konca sezóny alebo mimo sezonu.. budu za facku..
to máš neco jak u audi TT.... cez zimu sa da zohnať za cenu octavky..teraz u nás idu všetky cez 3kila...

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní