... všetko o BMW ...

Moderátori: salat, barabas, alfi666

reklamne predmety bmwklub.sk

peter gazdik
Autor témy
Auto: BMW 3
Kraj: Trenčiansky

nekonecny pribeh

Piatok, 31. Júla 2015, 13:00

Cafte , asi rok a pol dozadu mi navrtali dpf filter nefungovalo to jak ma som dimil jak dimovnica tak som kupil nahradu ta bola tiez nanic teraz tam mam original zvifuku uz je to vpohode len do interieru mi ide smrad podoby splodinam bol som v bmw v trencine dat kontrolovat tesnosti vsetko ok menil som sponu na dpfku dal som vycistit vyparnik dalej som to dal vicistit ozonom dvakrat aj nejakym sprejom do viduchou pletenec som vymenil , uz naozaj neviem co mam dalej skusit lebo uz mi to pomali pije krf nasiel bi sa tu niekto kto bi mi poradil alebo pomohol z mojim problemom

za pomoc vopred dakujem

dibarbora
Kraj: Žilinský

Re: nekonecny pribeh

Piatok, 31. Júla 2015, 18:57

Ak ten smrad su vyfukove plyny, tak miesto uniku musi byt ocmudene. Pokial to tak nie je, tak malo jazdis a treba este pojazdit. Co sa tyka spojov tak ku spone medzi turbom a dpf patri aj tesnenie vymenit sa musi oboje. Moze ti podfukovat medzi turbom a zvodmi, medzi hlavou a zvodmi. Okrem toho mas niekolko spojov aj okolo egr a chladica vyfukovych plynov. Takze moznosti je dost, ale bez odymenia sa to hlada tazko.

peter gazdik
Autor témy
Auto: BMW 3
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 31. Júla 2015, 19:12

To tesnenie je vimenene tiez asi to skusim este omotat nejakou bielou handtou a uvidime dakujem

Užívateľov profilový obrázok
PeqpeK
Auto: povacsine BMW
Kraj: Bratislavský

Utorok, 25. Augusta 2015, 07:29

v noci zober baterku a niekomu povedz nech tak razantnejsie stupi na plyn, sviet s nou do motoroveho priestoru ci nevidis dym...

Slavino
Auto: F31LCI 320xDrive
Kraj: Nitriansky

Utorok, 25. Augusta 2015, 11:36

skus pozriet egr chladic, ja som mal prasknuty ten vlnovy diel co sa pripaja prirubou k hlave. dost mi isli splodiny do kabiny cez ventilaciu...novy diel len v BMW cca 370 euro (kupoval som ho v DE)
pozri obr...
Prílohy
5162355_big.jpg
5162355_big.jpg (28.86 KiB) 1321 zobrazení

kisnecek
Auto: E91, 2010
Kraj: Nitriansky

Utorok, 25. Augusta 2015, 12:15

PeqpeK napísal:
v noci zober baterku a niekomu povedz nech tak razantnejsie stupi na plyn, sviet s nou do motoroveho priestoru ci nevidis dym...

nezabudni mať zaradené N, prípadne P-čko :lol: joke..

Martin46
Auto: BMW 130i +Quaife
Kraj: Banskobystrický

Štvrtok, 3. Septembra 2015, 21:50

prípadne skontroluj prasliny na zvodoch

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní