... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
martin(ko) napísal:Ja mam 17" 225x45 a auto si zije svoj vlastny zivot ked idem po vyjazdenych kolajach
Mozno by si sa mal zamysliet aj nad tym
paca napísal:to jsou špatné ramena, tlumiče, uložení tlumičů atd.....
nadro napísal:presne tak. To sa nemôže tak chovať keď je všetko v poriadku. Veľa ľudí šetrí na týchto veciach a potom vypisujú ako im autá na ceste plávu a za všetko môžu SK cesty, lebo nie sú rovné ako sklo.
martin(ko) napísal:
To som si myslel aj ja. Tak som si to dal cele urobit. Komplet vymeneny podvozk. Ked som siel potom na geometriu, prehodil som si pneu na nejake zimne co tam mali pohodene aby som si nenicil svoje. Plavanie zmizlo, takze som bol v tom ze to novy podvozok vyriesil. Ale ked som vratil svoje stare pneu tak plavanie sa vratilo aj ked nie uz v take sile ako pred tym, no vzdy ked idem cez vyjazdene kolaje tak mi taha volant do stran.
matush napísal:No prave to ma zaujima, ked mam standartne 205/55R16 ci to kupit aj na tie..
Ked v podstate na zimu ta tvrda bocnica ma aky zmysel ? nieje skor idealnejsie mat maksiu pneu ktora ma lepsiu prilnvost atd ?
Neviem, nechcem to nezmyselne riesit, len ma to zaujima
martin(ko) napísal:
Bro, ja sice nie som ziaden odbornik, ale XL alebo vystuzena bocnica pneumatiky nema nic s prilnavostou.
Ta vystuha je tam kvoli tomu ze ked stratis tlak v pneu, tak ti hned nesplaskne ako bezna guma a teda mas na nej nejaky ten dojazd bez toho aby si ju znicil aleb poskodil disk.
matush napísal:
No to co popisujes je ale runflat s tym dojazdom atd, xl je extra load teda na vyssiu zataz nosnost (teda to som s docital :) )
ale nehadam sa..