... všetko o BMW ...
 vstreku nepovie  ak chces mat istitu daj ich na stolicu skontrolovat ak budu ok dostanes nove IMA kody a jazdis dalej mne auticko uplne inak jazdi :)
 vstreku nepovie  ak chces mat istitu daj ich na stolicu skontrolovat ak budu ok dostanes nove IMA kody a jazdis dalej mne auticko uplne inak jazdi :)F!0d0r napísal:diag ti vela o curkanivstreku nepovie ak chces mat istitu daj ich na stolicu skontrolovat ak budu ok dostanes nove IMA kody a jazdis dalej mne auticko uplne inak jazdi :)

čisto málo, ale aj tak ma to štve....
  čisto málo, ale aj tak ma to štve.... test vstrekov robia tam kde ich aj repasuju neviem ci mas nieco blizsie od Kezmarku (TSA Kezmarok) su autorizovany servis bosch delphi denso.... najdi si ich zavolaj priamo prijimaciemu technikovi v poho vyrecny chlapik test 6 vstrekov ma vysiel 74 alebo 78 eura + dostanes protokol o kazdom jednom vstreku a ak bude v poho vygenerovany novy IMA kod ak zly zavolaju co a ako a mozu ho hned spravit :)
 test vstrekov robia tam kde ich aj repasuju neviem ci mas nieco blizsie od Kezmarku (TSA Kezmarok) su autorizovany servis bosch delphi denso.... najdi si ich zavolaj priamo prijimaciemu technikovi v poho vyrecny chlapik test 6 vstrekov ma vysiel 74 alebo 78 eura + dostanes protokol o kazdom jednom vstreku a ak bude v poho vygenerovany novy IMA kod ak zly zavolaju co a ako a mozu ho hned spravit :)
čouky napísal:Čaute, takže po dlhšom pátraní prečo raz dymím a raz nie, som sa dopracoval k tomu, že.....
Na obrázku nižšie je môj výfukový systém a červeným krúžkom je označený diel, ktorý je pravdepodobne vadný....neviem či je to pletenec...lebo je to obalene v takom ako keby plechu.... mám aj video keď sa autu prikúri tak to dymí. Poraďte mi či mám kúpiť celú tú časť... cca 220€ lebo to sa predáva myslím že z tým prvým katom, alebo ako postupovať.....
Ďakujem za odpovede, prípadne nápady....

a uvidim akou formou budem platit zvarenie
  a uvidim akou formou budem platit zvarenie

](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif) 

, dúfam, že tiesa budú páčiť. Mne určite! )
 , dúfam, že tiesa budú páčiť. Mne určite! )