... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

reklamne predmety bmwklub.sk

zippo1172
Autor témy
Auto: bmw e46 330cd
Kraj: Prešovský

Keramicka spojka(sachs race)

Piatok, 7. Augusta 2015, 21:40

Zdravim, neviem si rady no dufam ze je to normalne. Pred 2dnami som menil komplet spojku(lamela keramicka,pritlacak,lozisko,dvojhmotu) vsetko sachs race.
Poskladal som vsetko ako ma byt vystredil som spojku a zlozil. Testujem auto a netusim ci je to v poriadku alebo nieco je zle. Akonahle zosliapnem spojku v nejakom rychlostnom stupni tak pri zosliapnuty spravy suchotavy az piskaci zvuk ale len velmi kratko taktiez jed idem podradovat z 3 na 2 napr. Stlacim spojku pustam ju a v polke to iste taky suvhotavy az piskaci zvuk na sekundu kym ju uplne nepustim. Najazdene mam na tejto spojke len 100km co je dost malo este. Cize sa pytam ci je to normalne a musi si ta spojka sadnut este alebo nieco je zle? Dakujem

zippo1172
Autor témy

Re: Keramicka spojka(sachs race)

Utorok, 18. Augusta 2015, 14:28

Nikto nič? Dnes mi pre zmenu na volnobehu zacalo divne cosi hrkotat usudil som to spojkou pretoze pri stlaceni pedalu je ticho. Akonahle pustim pedal tak mi jemne hrkota nieco + aj to citim. Mam na novej spojke tejto keramickej najazdene 400km. Vymeneny bol aj zotrvacnik aj lozisko.

starynovy
Kraj: Zahraničie

Utorok, 18. Augusta 2015, 19:51

Ked zatlacis na radiacu paku do kvaltu tak to tiez stichne?

zippo1172
Autor témy

Utorok, 18. Augusta 2015, 21:34

Nie absolutne, len ked podradujem alebo na jednotke sa prudsie pohnem proste vzdy ked pustam spojku tak v zabere to spravy.
Asi fakt to bude bezny jav u keramiky hm...

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 10 neregistrovaných