... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, SmartBastard

reklamne predmety bmwklub.sk

swalko
Autor témy
Kraj: Žilinský

E53 vymena AHL za halogeny

Utorok, 18. Augusta 2015, 09:12

Na E53 praskol kryt svetla a svetlo zatieklo. Odisiel balast (druhe svetlo zapojene na rovnaku kablovacku funguje). Pokial sa odpoji funkcne svetlo, nefunkcne svetlo sa slabo rozsvieti. Cize balast by nemal byt zablokovany.

Je mozne vymenit AHL Xenony za halogeny? Bude kablovacka pasovat? Predpokladam ze to bude treba aj nakodovat ... tak ?
ancaaa: ...ty moj boh ruky vam polamať toto lucifer nevidel aj keby to montoval ježiškristus s.r.o ,plyn do m5 montovať o matičko skakava...

PetoK

Re: E53 vymena AHL za halogeny

Utorok, 18. Augusta 2015, 09:58

Neblazni,mas xenon a chces halogen ? Pozhanaj si ine xenon svetlo a oprav to... alebo dojdi poriesime...

swalko
Autor témy

Utorok, 18. Augusta 2015, 10:06

Nie je to moje auto a majitela napadlo taketo riesenie, tak som chcel zistit realizovatelnost. Ja som odporucil vymenu plexi na oboch svetlach a vymenu vadneho balastu. Myslim ze cena bude +- podobna.
ancaaa: ...ty moj boh ruky vam polamať toto lucifer nevidel aj keby to montoval ježiškristus s.r.o ,plyn do m5 montovať o matičko skakava...

Užívateľov profilový obrázok
jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Utorok, 18. Augusta 2015, 10:26

tam nebude balast zly ale riadiacka na spodku svetla
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

swalko
Autor témy

Utorok, 18. Augusta 2015, 10:31

jararak napísal:
tam nebude balast zly ale riadiacka na spodku svetla

Moja chyba ... zle som napisal, myslel som riadiacu jednotku svetla.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný