... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 11
reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
Gorgi
Kraj: Bratislavský

Re: Žiadosť o zrušenie inzerátu

Pondelok, 10. Augusta 2015, 07:30

Peto24 napísal:

pretože 90% fóra má Fka najnovšie že? ](*,)

Co tu davas o fkach ? V popise ma e91 ..

Peto24
Kraj: Prešovský

Pondelok, 10. Augusta 2015, 07:50

nepochopil si,nevadi :thumbup:

k33p
Auto: e87

Pondelok, 10. Augusta 2015, 09:58

som okúzlený prekliatím
e87 118d

Ex.
e30 320i
e39 525d
e46 318i
e46 325i
e46 325i coupe
e90 330xd sedan
e46 320d sedan

matyson
Auto: e84 X1
Kraj: Trenčiansky

Pondelok, 10. Augusta 2015, 11:33

Vonku moc dusno, tu moc husto....

Esence
Kraj: Zahraničie

Pondelok, 10. Augusta 2015, 16:23

DarkBeast napísal:

ja ti zavidim iba tu schopnosť urobiť zo seba takeho oberdebilčeka sprepačenim , ty nevidiš tie vysmešne pohlady, napriklad ako moj a ludi okolo mna ked si šiel s tym "vladnym " vozitkom cez aupark ? :lol: skutočne ti nemam čo zavideť a hlavne osobne ne ja pretože ja stare hajtry oceniť neviem,/to nech mi znalci umenia a honiči veteranov odpustia prosim / a ano pre mna to je stare bezcenne auto a za te penaze pojdem radšej na dovolenku :D takže prepač skutočne sa ospravedlnujem, že ti nezavidim iba som citila potrebu ti pomocť aby si nebol na smiech ale ako sa vravi, komu niet rady tomu niet pomoci
. Alebo ešte jedna rada, možno skus auto predať do uzbekistanu, tam sa možno ešte uchyti ako vladne vozidlo :-({|=

Dark nikto ti tvoj názor neberie ja osobne by som sa pozastavil len u citujem "stare hajtry oceniť neviem,/to nech mi znalci umenia a honiči veteranov odpustia prosim" Neviem v akej spoločnosti sa pohybuješ TY a ani to nie je podstatné "gro" tejto koncepcie viet, ono v podstate nie je v danej téme viacero myšlienok zhodných s predajom tejto E38. Ale doslova povrchne odsúdiť skupinu ľudí čo vlastnia prípadne chcú niečo staršie typu E38, že sú HONIČI VETERÁNOV ? Je dosť odvážne nemyslíš ? Ja poznám veľa ľudí, ktorý chodia do zahraničia na stretnutia veteránov od pôvodných automobilov povojnovej doby (rozumej 1sv, 2sv) až po neskoršie ročníky (rozumej 60,70 roky) Netvrdím, že to je UMENIE vlastniť niečo také, ALE chce to KURVA dosť námahy sa dať do renovácie podobného projektu a o sume, ktoré v tom veľa krát figurujú ti nejdem ani predkladať rôzne ilúzie. Ak si myslíš, že nahádzať milovníkov či ako ich len chceš nazvať starších automobilov do jedného VRECA, tak mi ťa je úprimne ľúto ... To, že má niekto vlajky na blatníkoch, ktoré tam nesmú v bežnej prevádzke čo hľadať je jedna vec, no na základe tejto skutočnosti sa pustiť tak ostro do značného počtu ľudí aj tu na klube je úbohosť ... Viem, že tebe to bude jedno a len kývneš hlavou, že tu meliem ale svoj obraz o tebe si tu dala tak isto na svetlo a zarezonoval viacerým z nás, asi ako tebe zarezonoval pohľad na túto E38 pred Auparkom ... Ja vlastním tiež pre teba túto HAJTRU ktorú som kupoval tiež asi od "HONIČA VETERÁNOV" a teraz som ním aj ja či ním bol predošlí majiteľ ? NEMYSLÍM SI ! ... Keby si poznala ľudí, ktorých za danými autami nájdeš možno by si zmenila názor. Ja keď som kupoval tu moju od Korada (čím ho týmto zdravím) Tak som spoznal jedného človeka čo na sebe maká ako fretka a je tam kde je nie pre ušľachtilé reči na fóre ... ALE pre fakt, že život sa točí aj za svetlami opony ! Teraz kto má E36, E39, E38, atď sme honiči som rád, že som sa konečne našiel. Tak mi prosím ešte prezraď Lady Croft kam patrím napr ešte ak vlastním aj HAJTRU typu E38 ale aj F01, kde je onou tebou spomínanou hajtrou aj tvoja 3ka. Rád by som vedel ako to teraz beží vo svete a bol stále trendy.

PS: Nie nechcel som ťa uraziť ani nič podobne, nenadávam, neurážam len používam tvoje tvrdenie. Tak ak máš chuť zamysli sa a konštruktívne mi skús oponovať rád túto grotesku potiahnem aj ďalej. A aby som nebol pózer, tak hlásam "ŽELÁM SI SVETOVÝ MIER" ](*,)

Peťkooo
Auto: F31 LCI

Pondelok, 10. Augusta 2015, 16:54

Esence napísal:

Dark nikto ti tvoj názor neberie ja osobne by som sa pozastavil len u citujem "stare hajtry oceniť neviem,/to nech mi znalci umenia a honiči veteranov odpustia prosim" Neviem v akej spoločnosti sa pohybuješ TY a ani to nie je podstatné "gro" tejto koncepcie viet, ono v podstate nie je v danej téme viacero myšlienok zhodných s predajom tejto E38. Ale doslova povrchne odsúdiť skupinu ľudí čo vlastnia prípadne chcú niečo staršie typu E38, že sú HONIČI VETERÁNOV ? Je dosť odvážne nemyslíš ? Ja poznám veľa ľudí, ktorý chodia do zahraničia na stretnutia veteránov od pôvodných automobilov povojnovej doby (rozumej 1sv, 2sv) až po neskoršie ročníky (rozumej 60,70 roky) Netvrdím, že to je UMENIE vlastniť niečo také, ALE chce to KURVA dosť námahy sa dať do renovácie podobného projektu a o sume, ktoré v tom veľa krát figurujú ti nejdem ani predkladať rôzne ilúzie. Ak si myslíš, že nahádzať milovníkov či ako ich len chceš nazvať starších automobilov do jedného VRECA, tak mi ťa je úprimne ľúto ... To, že má niekto vlajky na blatníkoch, ktoré tam nesmú v bežnej prevádzke čo hľadať je jedna vec, no na základe tejto skutočnosti sa pustiť tak ostro do značného počtu ľudí aj tu na klube je úbohosť ... Viem, že tebe to bude jedno a len kývneš hlavou, že tu meliem ale svoj obraz o tebe si tu dala tak isto na svetlo a zarezonoval viacerým z nás, asi ako tebe zarezonoval pohľad na túto E38 pred Auparkom ... Ja vlastním tiež pre teba túto HAJTRU ktorú som kupoval tiež asi od "HONIČA VETERÁNOV" a teraz som ním aj ja či ním bol predošlí majiteľ ? NEMYSLÍM SI ! ... Keby si poznala ľudí, ktorých za danými autami nájdeš možno by si zmenila názor. Ja keď som kupoval tu moju od Korada (čím ho týmto zdravím) Tak som spoznal jedného človeka čo na sebe maká ako fretka a je tam kde je nie pre ušľachtilé reči na fóre ... ALE pre fakt, že život sa točí aj za svetlami opony ! Teraz kto má E36, E39, E38, atď sme honiči som rád, že som sa konečne našiel. Tak mi prosím ešte prezraď Lady Croft kam patrím napr ešte ak vlastním aj HAJTRU typu E38 ale aj F01, kde je onou tebou spomínanou hajtrou aj tvoja 3ka. Rád by som vedel ako to teraz beží vo svete a bol stále trendy.

PS: Nie nechcel som ťa uraziť ani nič podobne, nenadávam, neurážam len používam tvoje tvrdenie. Tak ak máš chuť zamysli sa a konštruktívne mi skús oponovať rád túto grotesku potiahnem aj ďalej. A aby som nebol pózer, tak hlásam "ŽELÁM SI SVETOVÝ MIER" ](*,)

:thumbup:
E63 650i LCI Sport pack carbonschwarz
F31 318d LCI Sport Line alpinweiss
E61 530d mysticblau

Auto racing began 5 minutes after the second car was built. - Henry Ford

tomasled

Pondelok, 10. Augusta 2015, 17:02

nechce sa mi to cele citat, moze to niekto zhrnut jednou vetou? dakovala

blackGM
Auto: bicykel ukrajina
Kraj: Nitriansky

Pondelok, 10. Augusta 2015, 17:27

Esence napísal:

PRESNE TAK!!!!!! :thumbup: :thumbup: :thumbup: =D> =D>
on the first date:
-Casually mention your expensive car collection ... (Leave out the fact that they're Hot Wheels)

DarkBeast
Auto: E91 LCI Mpacket

Pondelok, 10. Augusta 2015, 19:05

vidim že si to evidentne "pochopil" citujem samu seba "to nech mi znalci umenia a honiči veteranov odpustia prosim " to znamena, že sa Vam ospravedlnujem, že JA OSOBNE JA to auto oceniť neviem a vyjadrujem iba MOJ nazor na tematiku auto-veteran, to že to je niekoho zaluba mi neprekaža a ani som to nikde nenapisala. To je asi ako navažať sa do chlapa, ktory nazve babu "buchta" s tym že ju uraža a dehonestuje ... takže dlhosiahle prispevky o ničom si nechaj lebo zas sa len nekoho dotklo niečo čo si domyslel mimo riadkov .. a prepač snad ma nebudeš nutit aby som zmenila nazor ked mi to nič nehovori. Prečitaj si ešte raz čo som napisala ja nikde nevidim nijaku dehonestaciu tvojho hoby tak nabuduce si tieto dlhe slohy nehaj na ine vlakna tohto fora :thumbup: A ano mam staru hajtru, prakticky každe staršie auto, ktore prave nevyšlo z predajne je vlastne stara hajtra. Osobne mi to neprekaža mam požiadavky na auto asi take aby sa mi to pačilo a aby to jazdilo a aby to malo moju predstavu komfortu. A tam to hasne .

Dessirer

Pondelok, 10. Augusta 2015, 19:14

nechcel som nic komentovat iba sledujem tieto kokotiny :)

DarkBeast napísal:
Osobne mi to neprekaža mam požiadavky na auto asi take aby sa mi to pačilo a aby to jazdilo a aby to malo moju predstavu komfortu. A tam to hasne .

nezabudajte: kazdy jazdi na tom na co ma, co sa mu paci, co aj jazdi a co splna poziadavky jeho komfortu :) tak preco sa hadat ?

,,A real car enthusiast loves all cars, classic or new, American, Japanese, or European, Muscle, Sports, Tuned or Classic. And respect other car enthusiasts !"

DarkBeast

Pondelok, 10. Augusta 2015, 19:24

Dessirer napísal:
nechcel som nic komentovat iba sledujem tieto kokotiny :)

nezabudajte: kazdy jazdi na tom na co ma, co sa mu paci, co aj jazdi a co splna poziadavky jeho komfortu :) tak preco sa hadat ?

,,A real car enthusiast loves all cars, classic or new, American, Japanese, or European, Muscle, Sports, Tuned or Classic. And respect other car enthusiasts !"

asi tak a preto si nemožete vzajomne vyčitať kto ma v čom zalubu a čo sa komu pači alebo nepači, vyjadriť svoj nazor snad stale možem, to však neznamena, že ak použijem pre mna exaktny nazov nejakej komunity ludi, že dehonestujem niekoho hoby alebo zalubu ... tak poprosim do buducnosti trošku menej rozhorčenia a nehladať tolko detialy medzi riadkami ...

voloda
Auto: 635csi ´87
Kraj: Košický

Pondelok, 10. Augusta 2015, 19:38

Este raz si precitaj poslednu vetu dessirera a pochopis co sa ti tu Esence snazil povedat... :bmwball:

Lopo
Kraj: Trenčiansky

Pondelok, 10. Augusta 2015, 21:36

DarkBeast napísal:
asi tak a preto si nemožete vzajomne vyčitať kto ma v čom zalubu a čo sa komu pači alebo nepači, vyjadriť svoj nazor snad stale možem, to však neznamena, že ak použijem pre mna exaktny nazov nejakej komunity ludi, že dehonestujem niekoho hoby alebo zalubu ... tak poprosim do buducnosti trošku menej rozhorčenia a nehladať tolko detialy medzi riadkami ...

ak nevies svoj nazor vyjadrit bez urazok (teda pokial sa nejakym zazrakom zo slovnych spojeni "stare hajtry" a "honici veteranov" nestali medzi casom komplimenty) tak si ho radsej nechaj pre seba... tym duplom v sekcii o predaji aut, kde je pointa oslovit potencionalneho kupcu a nie hejtovat predajcu lebo nepredava to co sa mne paci a este sa citit urazena, ked ti niekto zkomentuje tvoju podla teba bohom danu slobodu vyjadrit svoj nazor, nech je akokolvek skodliva ako pre inzerat, tak pre ostatnych majitelov daneho BMW modelu na BMW fore... ak nieco nevies ocenit, tak naco mas potrebu to kometovat? A naopak, ak nieco ocenit vies, tak k tomu sa vyjadri, mozno si to vsimnu aj ostatni a zacnu si to cenit tiez.

pointa BMW fora ma byt zblizovat ludi a snazit sa si navzajom pomahat, lebo mame nieco spolocne, lenze tu je to stale o tom ako jeden hodnoti druheho "hajtry" a "grce", kto na co ma a kto sa na co hra, lebo to je to najdolezitejsie v zivote, stale si hladkat ega... ako keby toho nebolo dost vsade inde...
ex e36 '92 320i
ex e38 '00 740d
F02 750Li Xdrive

DarkBeast

Pondelok, 10. Augusta 2015, 22:46

moj posledny prispevok k tejto smiešnej debate
ad.1 napisala som sem moj nazor, že auto s vlajočkami posobi komicky, čo je nevyvratitelny fakt
ad.2 na margo tohto prispevku tu vznikla ešte komieckejšia debata plna uražok a smiešnych prispevkov typu " všetci mi zavidite"
ad.3 na margo zavisti som si dovolila interpretovat moj nazor, že z mojho pohladu skutočne zavidieť čo nemam, prispevok bol pisany už v dobe ked autor požiadal o zmazanie inzeratu tympadom tu už nejde o predaj a posledne ad.4 keby sme boli na normalnom fore tento inzerat by bol už davno zmazany kedže je cely OT a žiadnemu adminovi ak tu nejaky je to neprekaža
a ad.5 na toto forum som sa registrovala pretože som kedysi davno dufala, že tu najdem nejaku pomoc, to sa však nestalo a toto forum je pre mna už iba zabavny portal. Myslim si, že bereš život moc važne a prave si si vybral nespravnu obet na tomto akože fore ...

Gorgi

Utorok, 11. Augusta 2015, 06:37

DarkBeast napísal:
moj posledny prispevok k tejto smiešnej debate
ad.1 napisala som sem moj nazor, že auto s vlajočkami posobi komicky, čo je nevyvratitelny fakt
ad.2 na margo tohto prispevku tu vznikla ešte komieckejšia debata plna uražok a smiešnych prispevkov typu " všetci mi zavidite"
ad.3 na margo zavisti som si dovolila interpretovat moj nazor, že z mojho pohladu skutočne zavidieť čo nemam, prispevok bol pisany už v dobe ked autor požiadal o zmazanie inzeratu tympadom tu už nejde o predaj a posledne ad.4 keby sme boli na normalnom fore tento inzerat by bol už davno zmazany kedže je cely OT a žiadnemu adminovi ak tu nejaky je to neprekaža
a ad.5 na toto forum som sa registrovala pretože som kedysi davno dufala, že tu najdem nejaku pomoc, to sa však nestalo a toto forum je pre mna už iba zabavny portal. Myslim si, že bereš život moc važne a prave si si vybral nespravnu obet na tomto akože fore ...

Radsej uz nic nepis... to bude najlepsie co mozes spravit.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 11

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 242 neregistrovaných