... všetko o BMW ...
undy napísal:nie, niektoré majú pružiny. Teda- vpredu majú všetky pružiny a vzadu vaky/ pružiny podľa toho, čo si zákazník objednal, nezáleží na veku ani dátume výroby
levi_strauss napísal:Nechcel si nahodou kupovat benzin, kvoli malej vzdialenosti do prace? Ale tak velka krava dizlova je fajn do mesta
Hamike napísal:CHCEL:D ale kedze limonova 330i sa predala a doma nastalo peklo koli tomu ze naco mi bude coupe, benzin…….kto to bude zivit…kam dame kocik ked bude a podobneDD tak som ustupil no
DDD ale natom ze to bude prevazne asi stat sa nic nemeni
zas ma pravdu ze taku velku kravu v benzine by bolo este horsie zivit
…..
levi_strauss napísal:
Porozmyslaj a kup po com ti srdce, pripadne rozum priahne. Ja mam 3er coupe a co som sa reci od rodicov, hlavne mamky napocuval ze to nie je auto pre rozumne zmyslajuceho cloveka a podobne vyjadrenia....co natom ze 3ka ma sklopne sedacky a je dlhsia ako kombi...
Btw. minule kolega poznamenal ze nechape ludi co si kupia kombi auto lebo ma vela miesta a pritom staci veci k kufri usporiadat. Nevadi ze po vacsine casu so sebou vozia vzduch
Btw.2:Limonova 330Ci bola jedna z najkrajsich e92 za posledne roky, krasne detailne fotky a vonkajsi vzhlad bol uchvatny najma kvoli breytonom, karbon lipku a farbe.
dodoIPD napísal:17k sa neda krasny kus, to mi ver :)
X5 3.0d v meste (Bratislava) zere 14-15l/100km s kludnou nohou (hovorim o faceliftovom 8 stupnovom automate)
Takze na spotrebu by som to uplne nevidel... minimalne u X5 nie.
Staci vymenit retaz, predny kardan na prevodovke, obcas nejake lozisko (velke kolesa) a viac menej len menit olej a brzdy.
Zacne ti vrzgat soferova sedacka, potom zadna naprava pri vystupovani.
Inac to auto je naozaj TOP, moja je 9/2011, mam tam 257500km a to auto je ako nove. (Kupene na SR, prvy majitel znamy, jazdene dialnice LV>Mnichov)
Prve zadne kotuce som menil pri 228,000km :))
DPF filter je stale vnutry a nema ziadne znamky ze by chcel umret.
Inac ak chces, mam pekny range Vogue 10/2006 na predaj 3.0d motor co sa daval do E60 uz.
http://land-rover-range-rover.autobazar ... 66883.html