... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
levi_strauss
Auto: 330Cd
Kraj: Prešovský

Re: E46 330Ci alebo 330Cd

Piatok, 7. Augusta 2015, 18:18

Tak otazka k spotrebe oleja ja na mieste :) vieme o co sa jedna pre M54. Inak auto je predane, vskutku rychlo za par dni od zverejnenia inzeratu. Bol to paradny kusok sudiac z foto a nadstandardnej vybave.

Užívateľov profilový obrázok
wladi
Autor témy
Auto: E39 540i
Kraj: Žilinský

Re: E46 330Ci alebo 330Cd

Sobota, 8. Augusta 2015, 16:48

superobo napísal:
PeqpeK hovoril o mne, ja som bol tu 330ci osobne pozriet. Majitel ma velmi nepresvedcil, velmi zhovorcivy nebol, neviem mozno som sa zle pytal. Dostal som z neho iba to, ze s autom nic nerobil lebo nemal problemy. Nevedel mi ani povedat aku spotrebu oleja mal. Uz priamo na mieste som majitelovi povedal, ze ho bude kontaktovat clovek, ktory urobi odbornu obhliadku auta, tak povedal, ze nie je problem.

Dohodol som sa teda s PeqpeKom a ako to skoncilo uz viete. Mne majitel nasledne uz ani telefon nedvihol.

Nechcem ho tym ociernovat, mozno to fakt bola iba blba zhoda nahod, ale ja som tym padom dal ruky od tohto auta prec.

To je velmi ferove jednanie teda :D Ale zrejme niekto prisiel, neriesil a dal peniaze na ruku a hotovo..

Ja ostavam pri svojom prvotnom rozhodnuti idem pozriet 330Cd :)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 13 neregistrovaných