... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
Johny320ddd napísal:...Dakujem za pomoc, nakonec to dopadlo lepsie ako som cakal, v tom skrytom menu som nasiel zivotnost Dpf este 50 000km, takze uz som si isty, ze auto nemá stocene km, nove ma 200 000 podla toho co som sa docital.
Johny320ddd napísal:...v tom skrytom menu som nasiel zivotnost Dpf este 50 000km, takze uz som si isty, ze auto nemá stocene km, nove ma 200 000 podla toho co som sa docital.
g1de0n napísal:![]()
chalan pobavil si ma
![]()
Johny320ddd napísal:v tom skrytom menu som nasiel zivotnost Dpf este 50 000km, takze uz som si isty, ze auto nemá stocene km, nove ma 200 000 podla toho co som sa docital.
Johny320ddd napísal:Problem vyrieseny, dakujem za rady, pomohli mi :) neviem kedy, ale odisly termostaty. Nevsimol som si to , na palubovke neni teplomer a nevedel som, že tam je skryte menu, zohrieval sa len do 72-77 stupnov. Cez zabeh som isiel najviac 2400rmp, a len hladkal plyn, takze som stratu vykonu po repase necitil. Dpf potrebuje na regeneraciu, min 75, takze sa asi slabo regenerovalo a pripchala sa. Diagnostika hlasi regeneracia potrebna, posledna pred 300km. Nasiel som firmu co mala origo termostaty, na dalsi den som ich bol zobrat, vymenil sám ich sam, auto sa zohrialo na 89. Isly sme na zeleneč na D1, na parkovisku sme cez diagnostiku vyziadaly regeneraciu DPF, a na tempomate 2500rmp po dialnici. Za 20 min uz nehlasila vadu. Hned to bolo cityt, uz zas chcel trhat asfalt. Vyriesily sme to doma, s diagnostikou za 160e, a trochou technickej gramotnosti. Dakujem za pomoc, nakonec to dopadlo lepsie ako som cakal, v tom skrytom menu som nasiel zivotnost Dpf este 50 000km, takze uz som si isty, ze auto nemá stocene km, nove ma 200 000 podla toho co som sa docital.