Štvrtok, 6. Augusta 2015, 18:37
Ked sa s tou navigaciou vyberies na civilizovanejsi zapad, staci rakusko, tak ti to bude fungovat. Problem je, ze ta navigacia umoznuje nastavit prejazdny bod ( uber v nemcine) len v krajine kde je kompletne mapove pokrytie. To je len rakusko, nemecko a vsetko ostatne na zapade. Samotny prejazdny bod sa uplne lubovolne urcit ani tam neda, navigacia vyhodi urcitu ponuku v ramci moznej trasy. Na obale dvd su uvedene obsiahnute krajiny, pokial je tam uvedene pokrytie (partial - co je napr cz, sk, pl, hu......) tam si to nenastavis. Napr D je uvedene full a nemas problem nastavit podrobnejsie trasu. U nas to vies ovplyvnit len cez nastavenie najrychlejsie, najkratsie, vyhodit dialnice..... . Alebo ako pises, rozdelit na viac usekov. Zatial som s tou navi este nepobludil, aj ked to chce pevne nervy, lebo aj z vypisu trasy clovek mudry moc nie je, chce to este mapu s medzinarodnym cislovanim ciest aby to clovek overil kadial vlastne pojde.
Mal som moznost porovnat bussines navi a profesional ( sipky vs mapa), sipkova navi sa mi zdala podstatne rychlejsia, nemusi riesit tolko grafiky.