... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

mmracing.sk

Sandens
Autor témy
Auto: 540 iA
Kraj: Bratislavský

Re: BMW E39 M5

Utorok, 4. Augusta 2015, 17:37

Priorita je M5. Lenže keď je na predaj 1 max 2 za rok a podľa toho čo som čítal tak buď zlepená z troch ďalších alebo vyhonená tak by som ako alternatívu zobral aj peknú 540i - ktorých je tiež dosť málo. Tú čo som pred chvíľou spomenul vyzerá na foto pekne, len neviem čo jej je a viem že kedysi dávno za ňu chcel majiteľ mega feťačinu. M5 je sktrátka sen, ale nechcem aby sa z toho stala čierna mora :(

Užívateľov profilový obrázok
Marek600

Utorok, 4. Augusta 2015, 17:58

Pani, neda mi este nezareagovat. Nerozumiem presne tomu, co ako kupujuci od auta typu M5 z roku 1999 podaktori ocakavate. Ak chcem kupit M5 prihlasenu na SVK, dam si vyhodit zoznam majitelov takehoto auta na Slovensku aj s telefonnymi cislami a obvolam ich, ci nechcu svoje auto predat. Predpokladam, ze polovica nebude predavat, stvrtina bude mat dilemu, ale za vyssiu cenu predaju a majitelia geplov budu s vami jednat o cene.
Ja tuto Mku nikomu nenutim, ponukam auto kupene za 7250 eur s nakupenymi dielmi s 20 az 40 percentnou zlavou z pultovej ceny za cenu nakladov bez ceny prace mechanika a bez zaratanej vymeny rozvodovej retaze a napinaku. (!) Ak niekto auto chce, zrata si dve a dve a maximalne navrhne cenu, ktora by mu vyhovovala. Nevyhovuje, dam ruky prec a neriesim. Ten, kto si roky pohonkava na M5, si bude pohonkavat dalej. Nic sa nedeje.
Udivuje ma logika, ze cena dielov nenavysuje cenu auta. V tomto uvazovani by ste toto auto chceli za povodnu cenu 7250eur s tym, ze neviete, co vas caka? Chcete ho odstrojene v povodnom stave, alebo ako tomu mam rozumiet? No offense, len ma toto uvazovanie trochu prekvapuje.

Peto24
Kraj: Prešovský

Utorok, 4. Augusta 2015, 18:03

Marek ušetri si palce , myslím že tu potencionálny kupec hľadá do ceny tak 7-7,500 za čo bude určite TOP m5 :thumbup:

typecek
Kraj: Košický

Utorok, 4. Augusta 2015, 19:54

Sandens napísal:
Priorita je M5. Lenže keď je na predaj 1 max 2 za rok a podľa toho čo som čítal tak buď zlepená z troch ďalších alebo vyhonená tak by som ako alternatívu zobral aj peknú 540i - ktorých je tiež dosť málo. Tú čo som pred chvíľou spomenul vyzerá na foto pekne, len neviem čo jej je a viem že kedysi dávno za ňu chcel majiteľ mega feťačinu. M5 je sktrátka sen, ale nechcem aby sa z toho stala čierna mora :(

takze si vlastne napisal ze si len jeden z dalsich buzikov co si pohonkavaju nad m5 robia sa velky fajnsmeker a ked pride na platenie tak jedine na co sa zmozu je zabit cenu o polovicu nizsiu ako je trhova hodnota. tak to si na tomto klube potom spravne :D

Marek600 tu mas krasne ponaucenie akych ludi posielaj doriti uz pocas uvodnych telefonatov :thumbup: strateny tvoj cas so zobracikmi

Fusso
Auto: E39 M5/e36 328i
Kraj: Nitriansky

Utorok, 4. Augusta 2015, 20:37

Sandens napísal:

ked nechces ciernu moru tak si kup 520i a neonanuj nad m5

Sandens
Autor témy
Auto: 540 iA

Utorok, 4. Augusta 2015, 22:03

Marek600 - nehovorim ze dieli alebo oprava nenavysuje hodnotu auta. Hovorim ze je urcite lahsie predajne a ze navysuje cenu auta o nejaku sumu, nie o plnu cenu dielov.
Peto24 - hladat M5 do 7500 je cista kravina. Hladam slusnu M5, pokial bude dobra historia a stav kludne zaplatim
typecek - tvoje rady su na nezaplatenie. O cenach aut ci uz trhovych, zostatkovych alebo vykupnych viem dost tak o tomto mi nemusis nic hovorit.

Jedine co som chcel vediet je v akom stave je to auto ci ho niekto pozna a aka je historia. Plus ci to nie je iba dalsi inzerat kde chalan prida xy € oproti tomu za kolko to kupil bez toho aby nic na aute nerobil.To je vsetko. Este raz dakujem vsetkym co dali normalne info o aute

davtex

Utorok, 4. Augusta 2015, 23:47

Okrem jednej mega-uber M5 v BA ma kazda M5 pochybnu historiu. Tato bola zanedbana, moja to iste + navyse som ju rozbil, ta co sa predala nedavno bola tiez burana. A ked pozres zahranicie tak za slusnu M5 das hociako 13-15,000 a to neratam prihlasenie. V M5 platis akurat za motor a veci maju cenu lebo sa blbo zhanaju - interier, budiky, kardan, diferak, kozena pristrojovka atd. Ostatne je shit za par korun.
Pimped rides:
1999 e39 M5 ala uz som mohol mat Cayman
1996 e39 528iA ala projekt na ktory som sa vykaslal - na predaj za 1500e
2011 Peugeot 5008 1.6 THPala francuzsky Suburban - na predaj za 12500e

trunek
Auto: E39 540i + E53 4,8

Streda, 5. Augusta 2015, 15:23

Marek600 - už sa rozumieme. Trošku to tam tak bolo šalamúnsky napísané :)
pri bmw sa zacinaju auta / E39 520i ´98 + E39540i 01 + E53 4,8is 05´

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní