... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
SO-DEVIL
Autor témy
Auto: BMW 530DA
Kraj: Košický

Re: BMW 530dA 99" - Po vytiahnuti kluca motor stale bezi

Pondelok, 20. Januára 2014, 21:38

csuka530d napísal:

môže sa lesknúť ako psie gule , vytrasené piny nezbadáš okom, TTsimik s tým má bohaté skusenosti :)

mne to tiež robilo , prečistil som sitko regulatora na CR + vymenil pressure senzor na rampe a od vtedy to nerobí
ajk Rudovi to robilo a po prečistení to má OK . takže skús , ale ak to tým nebude tak kuknúť ten konektor na rampe

Spravim vsetko uz ked budem mat dole sanie precistim regulator aj snimac aj na konektor dam kontakt spray + naftovy filter radsej...tiez idem vymenit plastovu prirubu ktora je pod sanim na vodu lebo mi tadial tecie trochu voda, vycistim aj klapku a asi aj vymenim prepadovu hadicku z CR cerpadla. Chcel by som vymenit aj podtlakove hadicky ale ta ktora ide od turba je dost na nedostupnom mieste ako sa k nej najlahsie dostanem? Je niekde na nete presna schema prepadovych hadiciek? Lebo to tam vyzera dost blbo poprepajane. Chcel by som to prekontrolovat. :?: :-k dik za rady potom pridam nejake foto.

csuka530d
Auto: 530d e39 touring2003
Kraj: Nitriansky

Pondelok, 20. Januára 2014, 23:09

musíš meniť po jednom tie veci a tak to snáť nedopletieš.

hadicka veduca k turbu -teda k tej banke ide vymeniť lahko len treba oddeklovať a sam uvidíš kade ide.

SO-DEVIL
Autor témy

Pondelok, 20. Januára 2014, 23:54

csuka530d napísal:
musíš meniť po jednom tie veci a tak to snáť nedopletieš.

hadicka veduca k turbu -teda k tej banke ide vymeniť lahko len treba oddeklovať a sam uvidíš kade ide.

Ok pozriem na to turbo ,,myslis sanie dole a vrchne plasty? ci este nieco treba rozoberat...ok ale ja tam mam popraskane takze schema by sa zisla aby som to nepoplietol. Kde by som to nasiel? dik

SO-DEVIL
Autor témy

Streda, 22. Januára 2014, 20:06

Tak...regulator vycisteny, snimac vycisteny,konektory precistene+kontakt spray, novy palivovy filter(napusteny plny naftou),novy vzuchovy,plastova priruba na vodu pod sanim nova a vymenene podtlakove hadicky...Ked som mal vsetko vymenene a dole sanie skusil som ho nastartovat naskocilo to asi na 3x...iba pre kontrolu ci nieco niekde netecie(vypol som)...potom som vsetko zlozil...a chytilo to asi az na 10x potom motor bezal asi 10 min na mieste vypol som ho a naskocil zasa ale az na 3x potom som sa bol previest takych 15km(bez znamky chyby,vsetko bezalo OK) zastavil som a skusil ho vypnut a znova nastarovat a naskocil uz na 1x a od vtedy asi 8x stale naskocil na prvu supu...Preco bol vtedy s tym taky problem? vzduch alebo co...Ked mi to vtedy naskocilo a po 10min naskocilo az na 3x....a az potom zacal startovat normalne...zavzdusnene hadicky alebo co to mohlo robit...

PS...Zatial vypina normalne "okamzite"

csuka530d
Auto: 530d e39 touring2003
Kraj: Nitriansky

Streda, 22. Januára 2014, 20:22

ked meniš pressure senzor na rampe tak to zblbne . asi sa tam dostane vzduch preto .

no mne to spravilo 2 X ked som sa hral s pressure senzorom .

Rudovi to tiež pomohlo to prečistenie regulaného prvku na CR cerpadle a pomohlo to aj mne , ciže zrejme aj tebe aspon dufam že to uz budeš mat OK

SO-DEVIL
Autor témy

Utorok, 28. Januára 2014, 09:16

Presiel uz tyzden a zatial je vsetko OK. Dufam ze to tak aj ostane :thumbup:

djkuko4
Auto: 525d touring E39
Kraj: Prešovský

Nedeľa, 2. Augusta 2015, 15:33

Uz to robi aj mne kuva :-(
Obrázok

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný